Çin'de 19 Yaşındaki Genç Kız, Video Uygulamasındaki Canlı Yayın Sırasında İntihar Etti

77
24
7
5
4
Çin'de geçtiğimiz hafta yaşananlar, insanın kanını donduracak kadar iğrenç diyebiliriz. 19 yaşında genç kız intiharın eşiğindeyken, canlı yayın açıp atlaması yönünde telkinlerde bulunuldu.

Geçtiğimiz hafta Çin'in Kuzey doğusunda yer alan Qingyang City kentinde yaşayan Li Yi-yi, oldukça yüksek bir binanın tepesine çıkarak intihar etmeye hazırlandı. Tam bu aşamada kendisini ikna çalışmaları başladı. İkna etmek isteyenler bir yana, atlaması için de teşvik eden iğrenç mesajlar geldi.

Kuaishou isimli Çin'e özel video uygulamasından canlı yayın başladıktan sonra iğrenç mesajlar akmaya başladı.

Gelen mesajlar arasında "1, 2, 3! Zıpla!" gibi hoş olmayan şeylerin yanı sıra, "Trafiği mahvettin. Atlayacaksan atla artık!" gibi sınırları zorlayan şeyler de vardı.

Yaşanan durum sadece canlı yayınla da sınırlı kalmadı. Maalesef genç kadını ikna etmek yerine, atlaması için teşvik edenler de oldu. Bu kişiler 'hayata saygısızlık etme' suçundan polis güçleri tarafından tutuklandı.

Tüm bunlar bir kenara maalesef olan genç kıza oldu. Kendini binanın tepesinden aşağı bırakan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak : https://www.buzzfeed.com/krishrach/a-womans-suicide-was-live-streamed-on-chinese-social-media?utm_term=.ui9RxVXPK#.tt7YLabGq
77
24
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
77
24
7
5
4