Çinli Bir Adam, Oğlunun 'Köpeğine' 8 Tane iPhone 7 Satın Aldı

1
0
0
0
0
Çinli zengin bir adam, oğlunun köpeği için 8 adet iPhone 7 satın aldı.

Çin'den zenginliğin insanlara neler yaptırabildiğini gösteren, enteresan bir haberle karşılaştık. Ülkenin sayılı zenginleri arasında yer alan Wang Sicong, oğlunun köpeği için 8 adet iPhone 7 satın aldı. 

iPhone 7 ve 7 Plus'ın küresel pazara sınırlı stoklarla satışa çıkarıldığını, hatta iPhone 7'yi alabilmek için haftalarca Apple Store'un önünde bekleyen insanların var olduğunu düşünerek Sicong'a tepki gösteren Çinli kullanıcılar, Weibo üzerinden tepkilerini dile getirdiler. Örneğin ismini saklayan bir kullanıcı, "Wang Sicong is so gross", yani "Wang Sicong çok iğrenç" şeklinde bir yorumda bulundu. a906991000 kullanıcı adına sahip bir kişi de Sicong'un köpeğinin birçok insandan daha iyi bir hayatının olduğunu belirtti.

Sicong, bu gösteriş meraklılığını ilk kez de yapmamış. Geçtiğimiz yıl Apple Watch'un tanıtımının ardından satın aldığı saati köpeğine takan Çinli milyarder, çektiği fotoğrafları sosyal medya platformlarında paylaşmış.

Sicong'un kim olduğunu merak ettiniz mi bilmiyorum ama yine de ufak bir not geçelim. Kendisi, ülkenin tek gayrımenkul gelişticisi Wang Jianlin'in tek çocuğuymuş ve babasının tahminen 4.3 milyar dolarlık bir serveti varmış.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0