Çinli Bir Adam, Yaptığı İlginç Dans Figürlerini Görmesinler Diye Koca Mahallenin İnternetini Kesti

0
0
0
0
0
Çinli Bir Adam, Yaptığı İlginç Dans Figürlerini Görmesinler Diye Koca Mahallenin İnternetini Kesti
Çin’de yaşayan Liu ismindeki bir adam, komşuları tarafından görünmesini istemediği fotoğrafları nedeniyle oturduğu mahallenin internet erişimini sağlayan kabloları kesti.

Çin’in Weifang şehrinde yaşayan ve uzunca bir süredir iş aradığı belirtilen Liu ismindeki adam, geçtiğimiz günlerde gittiği bir eğlence mekanında sergilediği ilginç dans figürlerinin bir kişi tarafından kaydedildiğini gördükten sonra bu görüntülerin yayılmasını önlemek amacıyla kendisince ‘kökten’ bir çözüm bulmuş. Yaşadığı mahalledeki komşularının bu görüntüleri görmesini istemeyen Lui, mahallenin internet erişimini sağlayan bütün optik kablolarını kesmiş. 

Yaklaşık 14 bin dolarlık bir hasar yaratan ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Liu, daha sonra öğrendiği şeyler yüzünden iyice dumur uğramış. Zira ne mahallesinden ne de görüntüyü kaydeden kişi tarafından kendisiyle ilgili hiçbir video ya da fotoğraf paylaşılmamıştı. 

Kendi kendine tribe girip böyle bir halt etmişsin, iyi hoş da şimdi bütün dünya senin o görüntülerini bulmaya çalışacak, bulduktan sonra da senden ‘aha işte o adam’ olarak bahsedecekler. Daha mı iyi oldu şimdi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0