Çinli Teknoloji Devi Xiaomi'nin En Pahalı Ürünü: Mobilya Seti

30
23
6
4
1
Karşımıza İlk olarak çeşitli akıllı ve elektronik cihazlarla çıkan Xiaomi, geçen zamanla birlikte büyük bir yükseliş yakaladı ve artık sektör tanımıyor.

Tanıttığı ürünlerle her kesimden insanın sempatisini kazanan Xiaomi, öylesine çeşitli eşyalar üretmeye başladı ki insan görünce gerçekten de hem hayran kalıyor, hem de “Ne alaka?” demekten kendini alamıyor. Daha önce akıllı çamaşır kurutucusu, tornavida seti, power bank, akıllı bileklik, koşu ayakkabısı, imza kalemi, kablosuz kapı zili, sırt çantası ve diş fırçası gibi sayısız işe imza atan şirketin son harikası ise bir ev eşyası seti oldu. Aynı zamanda sattığı en pahalı ürünler arasında gelen bu yeni mobilya seti, bir evin içerisindeki tüm mobilya ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip

.

Genel olarak “Xiaomi Mijia” platformu olarak ön plana çıkan bu online alışveriş servisi ile birlikte kullanıcılara giysiler, oyuncak çeşitleri, içecekler, yiyecekler ve hatta evcil hayvan ürünleri bile satılmaya başlandı. Bunlarla birlikte Hangzhou isimli bir şirket ile yürüttüğü ortak çalışma sonucunda mobilya üretimine başlayan Xiaomi’nin mobilya konsepti, oturma odası takımı, yemek takımı, yatak odası takımı ve ev-ofis seti içeren 25 parça mobilyadan meydana geliyor.

Yeni Xiaomi mobilya setinin tüm parçaları ise tamamıyla aynı temaya sahip. Kısmen PVD kaplamalı, kaymaz ayaklı ve “Avrupa Elm Ağaçları” olarak bilinen bir ağaç türünden yapılan eşyaların sandalye, yatak başı ve minderler gibi parçaları ise SINOMAX yüksek yoğunluklu köpükle yapılmış ve dana derisiyle kaplanmış. Şimdi gel gelelim bu mobilya setinin fiyatlarına.

Şu anda 4.416 dolardan satışa sunulan bu mobilya setini dileyenler parça parça da sipariş edebiliyor. Xiaomi’nin mobilya satışına başlayacağı tarih ise 7 Ekim olarak açıklanmış durumda.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/26/this-house-furniture-set-is-xiaomis-most-expensive-product-ever/
30
23
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
30
23
6
4
1