Çinli Üretici Xiaomi'nin Yeni Hedefi Dünya Çapında Tanınmış Bir Marka Olmak

0
0
0
0
0
Çinli Üretici Xiaomi'nin Yeni Hedefi Dünya Çapında Tanınmış Bir Marka Olmak
Asya ülkelerinde lider teknoloji şirketleri listesine giren Xiaomi, ağını genişleterek dünyanın en büyük pazarlarından ABD'de de lider şirketlerden biri olmak istiyor.

Fiyat performans akıllı telefonlarıyla kullanıcıların gönlünde taht kuran ve en son çerçevesiz akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix ile tüm teknoloji dünyasındaki dengeleri değiştiren Xiaomi'nin Başkan Yardımcısı Hugo Barra, Reuters ile yaptığı röportajda Xiaomi'nin gelecek planlarından bahsetti.

Barra'nın açıklamalarına göre Asya ülkelerinin çocuğunda brasına giren Xiaomi'nin yeni hedefi Amerika Birleşik Devletleri'nde iyi bir konuma ulaşmak. Aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri'nde doğrudan satış yapmak için hazırlıklar yaptıklarını bildiren Hugo Barra bunun Xiaomi'nin küresel bir marka olması için önemli bir adım olduğunu düşünüyor.

Xiaomi'nin hedefinde ABD hariç farklı yeni ülkeler de var

Xiaomi, Amerika Birleşik Devletleri'nde tüm pazarlarda sunduğu ürünleri satışa sunarak önemli bir konuma gelmeyi hedeflerken Xiaomi, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olsa da hala çoğu ülkede bir marka bilinirliği yaratmış değil. Bunu sağlamak isteyen Xiaomi söylenenlere göre yakında daha fazla ülkede ürünlerini satışa sunacak ve tam anlamıyla küresel bir marka haline gelecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0