Citroen, Yol Tutmasını Tarihe Karıştıracak Bir Gözlük Geliştirdi

94
8
6
1
0
Citroen, uzun yolculuklarda sürekli mide bulantısı yaşayan yolcular için bu sorunu ortadan kaldıracak bir gözlük geliştirmeyi başardı.

Avrupa çapında yapılan bir araştırmaya göre her 3 kişiden 1'i hayatında en az bir kez yol tutması yaşamış durumda. Toplamda ise 30 milyondan fazla insan yol tutması kabusundan muzdarip. Uzun yolculuklarda insanı canından bezdiren bu problem tarihe karışmak üzere.

Citroen'in Seetroen adını verdiği bu gözlük, otobüs, otomobil ve tren yolculuklarında yol tutması yaşayanlara %95 oranında çözüm sunuyor. Patenti Citroen'e ait olan Boarding Ring teknolisi sayesinde çerçevelerinde sıvı olan Seetroen, kişiye yapay ufuk hizası sunarak yol tutması yaşamamasını sağlıyor.

Gözlüğün belki de en güzel tarafı yol boyunca takmak zorunda kalmamanız. Yolculuk başında 10-12 dakika süreyle tek bir cisme sabitlenerek bakmanız yeterli. Daha sonrasında gözlüğü çıkarıp kalan yolculuğun tadını çıkarabiliyorsunuz. Gözlükler numaralı gözlük kullanıcıları için de uyumlu tasarlandı. Henüz perakende üretimine geçilmeyen ürün çok yakın zamanda piyasaya çıkacak.

94
8
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
94
8
6
1
0