Telefonunuzdaki Herhangi Bir Yazıyı Rahatlıkla Kopyalamanızı Sağlayan Uygulama: Clip Layer

0
0
0
0
0
Telefonunuzdaki Herhangi Bir Yazıyı Rahatlıkla Kopyalamanızı Sağlayan Uygulama: Clip Layer
Geliştiriciliğini Microsoft’un yaptığı Clip Layer, telefonunuzda gördüğünüz herhangi bir metni rahatlıkla kopyalamanızı sağlıyor.

Bilgisayar ortamında rahatlıkla yapabildiğimiz kopyala - yapıştır özelliği, özellikle Android cihazlarda pek de mümkün olmuyor. Bunun için 3. parti uygulamalara ihtiyaç duyuyorduk ve bu zamana kadar birkaç çözümle de karşılaşmıştık. Sanırım Microsoft’un geliştirdiği Clip Layer, bu anlamda hepimizin işini görecek bir uygulama olacak.

Uygulama, yüklenip çalıştırıldıktan sonra ekranınızda bulunan tüm metinleri okur ve bunları erişilebilir hale getirir. Kopyalamak istediğiniz alana dokunmanız yeterli ve bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Seçtiğiniz metni görmek için de sağ üst köşede bulunan metin butonuna hafifçe dokunun ve ardından panoya kopyalayın. Benzerlerine göre Clip Layer’ın daha iyi çalıştığını söyleyebiliriz.

Şöyle bir uyarıda da bulunmamız gerekiyor: Uygulama, asist tetiğini devralıyor. Bu, Home tuşuna uzun süre basıldığında Clip Layer'ın başlatıldığı anlamına geliyor, Google uygulamasının değil.

Uygulama şimdilik Türkiye’de kullanıma açılmış durumda değil fakat aklınızın bir köşesinde bulunsun derim. Bununla ilgili bir gelişme olduğunda sizlere aktaracağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0