Facebook'ta Bir Annenin Çocuklarını Sakinleştirme Yöntemi Viral Oldu

48
7
4
1
1
ABD'de bir anne, çocuklarını sakinleştirmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Çocuklarına gece karanlığında parlayan pijama aldığını söyleyen anne, pijamaların şarj edilebilmesi için çocuklarının boylu boyunca uzanmaları gerektiğine ikna etti. Çocukların o anlarını Facebook'ta paylaşan anne, kısa bir süre sonra viral hale geldi.

Çocukları sakinleştirmek genelde zordur. Üstelik günümüz çocuklarını sakin tutmak daha da zor. Ancak ABD'de yaşamını sürdüren Jessica D'Entremont isimli bir anne, çocuklarını sakinleştirmek için ilginç bir yöntem keşfetti. Keşfettiği yöntemi sosyal medya platformlarında paylaşan anne, sosyal medyanın gündemine oturdu.

D'Entremont, çocuklarına karanlıkta parlayan bir pijama aldığını ve bu pijamanın şarj olabilmesi için akşam saatlerinde uzanarak ışığın altına yatmaları gerektiğini söyledi. Çocuklarını pijamalarını şarj etmek için ikna eden anne, çocuklarının pijamalarını "şarj" edişini sosyal medyadan "Üzgün bile değilim" açıklamasıyla paylaştı. İşte D'Entremont'un o paylaşımı;

çocuklar pijamalarını şarj ediyor

Kadının Facebook üzerinden yaptığı bu paylaşım, birkaç gün içerisinde 200 binden fazla beğeni ve 70 binden fazla da yorum aldı. Bazı kullanıcılar, çocuklarına alacakları yeni hediyeyi bulduklarını söylerken bazı kullanıcılar ise gerçeği öğrendikleri zaman çocukların yüz ifadesini çok merak ettiğini söyledi ve bunun dahiyane bir fikir olduğunu ifade etti.

Ancak bazı kullanıcılar bu durumu onaylamıyordu. Kimilerine göre bu durum anneleri ile çocukları arasındaki güven olgusunu zedeleyecek, kimileri ise bunun bir yalan olduğunu, dolayısıyla da çocuklara yalan söylemenin sakıncalı bir durum olduğunu ifade etti. Kısacası sosyal medya, ABD'li bir annenin denediği ilginç bir yöntem nedeniyle ikiye bölündü.

Konuyla ilgili olarak sizin düşünceleriniz nelerdir? Annenin çocuklarını sakinleştirmek için bulduğu bu yöntem gerçekten de mantıklı mı yoksa bu fikrin akıl alır bir yanı yok mu? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201910081040340435-sosyal-medya-cocuklari-sakinlestirmenin-dahiyane-yolunu-konusuyor/
48
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
48
7
4
1
1