Çocuklarına İşkence Yaptığı Ortaya Çıkan YouTuber Anne Tutuklandı

71
3
1
0
0
Videolarda gerekli talimatlara uymayan çocuklarına işkence yaptığı ve ceza verdiği ortaya çıkan 48 yaşındaki YouTuber anne, polis tarafından yapılan baskında tutuklandı.

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan YouTube’da daha fazla izlenmek için akıl almaz şeyler yapan insanları daha önce de görmüştük. Fakat Birleşik Devletler’in Arizona eyaletinde yaşayan Machelle Hackney, YouTube çılgınlığının gelebileceği son noktayı temsil ediyor olabilir. 800 bine yakın abonesi bulunan Fantastic Adventures adlı YouTube kanalında 7 evlatlık çocuğu ile birlikte küçük yaştaki izleyicileri için videolar yayınlamakta olan kadın, söz konusu çocuklara kötü muamele gösterdiği ve işkence yaptığı gerekçesiyle tutuklandı.

48 yaşındaki Machelle Hackney’nin öz kızının gerçekleştirdiği ihbarla harekete geçen polis, türlü işkencelerin gerçekleştirildiği evdeki çocukları kurtardı ve Hackney’yi tutukladı. Polis, söz konusu evde yaptığı aramada içinde mobilyalar, battaniyeler, giysiler ve oyuncaklar bulunan penceresiz bir oda bulurken, ayrıca kadının odasında iki kutu biber gazı ve güvenlik cıvatası olan bir dolap buldu. Polislere başlarından geçenleri anlatan çocuklar, biber gazı püskürtülerek dövüldüklerini, buz banyoları yapmaya zorlandıklarını, yiyecek, su, banyo gibi erişimi olmayan bir odada günlerce kilitlendiklerini belirttiler.

Machelle Hackney, kamera önünde zorla gülümsemeye zorladığı çocuklar sayesinde 800 bin aboneye ve 250 milyon izlenmeye ulaşmıştı. Ancak yapılan baskının ardından anlaşıldı ki video çekimleri sırasında diyaloglarını unutan ve videolarda kendilerine verilen talimatları doğru yapamayan çocuklar cezalandırılıyordu. Polisin aktardığı bilgiye göre baskında susuz halde bulunan çocuklardan biri, kurtarıldıktan sonra 20 dakika boyunca su içmişti. Ayrıca aç olduğunu iddia eden kızlardan biri, kendisine verilen cipsi yemek istemedi. Buna gerekçe olarak ise annesinin nefesinde fark edeceğini ve kendisini döveceğinden korktuğunu söyledi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/dunya/youtuber-anne-cocuklarina-iskenceden-tutuklandi-41156336
71
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
71
3
1
0
0