Kombo! CoD: Infinite Warfare, Mafia 3 ve WoW: Legion İçin Yeni Videolar Geldi!

1
0
0
0
0
Kombo! CoD: Infinite Warfare, Mafia 3 ve WoW: Legion İçin Yeni Videolar Geldi!
Merakla beklenen yapımlardan olan CoD: IW, WoW: Legion ve Mafia 3 için tanıtım videoları geldi!

Bu yılda da merakla beklediğimiz birçok oyun varken yavaş yavaş fragman sayısı da artıyor. Şimdiki haberimize konu olan ise beğenmeme rekoru kıran Call of Duty: Infinite Warfare, World of Warcraft’ın yeni paketi Legion ve aralarında en çok beklenen oyun olduğunu düşündüğüm Mafia 3’e ait.

İlk olarak ise Call of Duty Infinite Warfare’dan başlayalım. Malum oyunun uzayda geçecek olması ve Elite Dangerous gibi uzay mekiği savaşına bile yer verilmiş olması sağlam tepki toplamıştı. Ama aynı zamanda da oldukça merak ediliyor. Yani her ne kadar “başarısız” damgası vurulsa da eğer sağlam bir etki de uyandırabilir.

14 dakika uzunluğundaki oynanış videosunda aynı zamanda oyunun yapımcılarından Taylor Kurosaki ve Jacob Minkof bizlere oyun mekaniklerini de anlatıyor.

Bir diğer konuğumuz olan World of Warcraft’ın yeni paketi Legion ise Blizzard hayranları tarafından gün sayılarak bekleniyor. Animasyon şeklinde hazırlanan ve Gul’dan adına sahip videoda Gul'dan'ın nasıl Gul'dan'a dönüştüğünü gösteriyor. Sağlam bir video olduğunu belirtmeden geçmek istemiyorum.

Son olarak ise efsanelerin efsanesi olmaya aday Mafia 3’te sıra. Live Action tarzına sahip olan ve Mafia olgusunu bizlere gösteren video, Death Suits You, yani Ölüm Sana Yakışıyor diye adlandırılmış.

Hemen bir toparlama yapmak gerekirse Mafia 3 7 Ekim 2016’da, World of Warcraft: Legion 30 Ağustos 2016’da, Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım 2016’da çıkıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0