Çok Fazla Seyahat Edenler İçin 5 Araç İçi Şarj Cihazı

20
4
4
2
1
Yaz aylarının gelmesiyle pek çok kişi araçlarını alıp yolculuğa çıkmaya başladı. Bu kişilerin yaşadığı en büyük sorun ise enerji ihtiyacı oldu. Bugün aracınıza alabileceğiniz başarılı şarj adaptörlerini inceledik.

Aracınıza atlayıp güzel yolculuklar yaşamak istiyorsanız, bugün sizleri yarı yolda bırakmayan araç içi şarj cihazları tanıtacağız. Yolculuğa çıktığımızda en büyük sorun enerji ihtiyacı oluyor. Bu enerji ihtiyacını en hızlı şekilde karşılayabilmek için ise arabalarımızın elektriğinden faydalanmamız gerekiyor.

İster kendiniz için isterse de sevdiğiniz yakınlarınız için satın alınabilecek birbirinden başarılı araç içi şarjları derledik:

BlitzPower QC 3.0 Araç İçin Hızlı Şarj Adaptörü

Çift USB portuna sahip olan BlitzPower, Qualcomm’un Quick Charge 3.0 desteğine sahip. Hızlı şarj desteğine sahip olan telefonları yarım saat içerisinde hemen hemen %75 konuma getirebilir.

Xiaomi Mi Çift USB Çıkışlı QC 3.0 Metal Araç Şarj Adaptörü

Xiaomi’nin metal bir tasarıma sahip yakışıklı şarj adaptörü, iki USB portunun dışında bir de USB Type-C portuna sahip. Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip tüm telefonlarda son derece hızlı bir şarj imkanı tanıyor.

JUO Araç İçi Telefon Tutucu Kablosuz Şarj Cihazı

Bazı konularda kablosuz şarj cihazlarının pek de önemli olmadığından bahsediyoruz, ancak JUO’nun hem araç içi telefon tutucusu hem de kablosuz şarj cihazı özelliğine sahip olması cihazın çok daha kullanışlı olmasını sağlıyor.

Xiaomi ROIDMI Bluetooth Fm Verici Ve Araç Şarj Adaptörü

Xiaomi, garip ürünlerle karşımıza çıkmayı çok seviyor. Bu şarj adaptörünün de garip bir özelliği var. Cİhaz bir yerden telefonlarınızı ve diğer teknolojik cihazlarınızı şarj ederken bir diğer yandan Bluetooth FM verici olarak hizmet veriyor.

UGREEN 3 USB Çıkışlı 5.8A Araç Şarj Cihazı

Eğer yolculuklarda kalabalık bir şekilde çıkıyorsanız, üzerinde 3 USB çıkışı olan şarj cihazını tercih edebilirsiniz. Tüm tablet ve telefonlarla uyumlu olan şarj aleti, dinamik olarak en ideal akımı sunuyor.

Bu şarj adaptörleri dışında Teknostore’da bulunan diğer adaptörlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

20
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
4
2
1