Conan Exiles, Bu Hafta Ücretsiz Güncelleme Alacak

8
4
3
1
1
Conan Exiles, Bu Hafta Ücretsiz Güncelleme Alacak
Conan Exiles, bu hafta ücretsiz güncelleme ve altıncı DLC paketini alacak.

Conan Exiles, Arnold Schwarzenegger’in Conan the Barbarian’daki 37.yılını kutlayacak. Oyun için bu hafta ücretsiz bir güncelleme ve altıncı DLC genişleme paketi yayımlanacak. Tüm bunlara ek olarak Conan Exiles, 12 Mayıs’a kadar Steam üzerinde ücretsiz olacak.

Güncelleme paketi, iki yeni zindanı içermesinin yanı sıra filmde Riddle of Steel’in iki tarafını temsil eden Schwarzenegger ve James Earl Jones’a saygı duruşunda bulunacak. Conan’ın babası (Mr. Barbarian), Riddle of Steel’in herhangi bir canlıdan daha güvenilir olduğunu söylerken, kötü yılan büyücü Thulsa Doom, insan doğasının daha güçlü olduğunu kanıtlamıştı.

Funcom baş yöneticisi Rui Casais, Conan Exiles’ın, orijinaline bağlı kaldığını ancak “Schwarzenegger’in efsanevi Conan the Barbarian performansı olmasaydı, muhtemelen birçok Conan hayranın Robert E. Howard’ın işlerini hiçbir zaman duymayacağını.” söyledi.

14 Mayıs 1982’de vizyona giren Conan the Barbarian, Schwarzenegger’in uzun yıllar sürecek olan aksiyon filmleri kariyerindeki ilk büyük rolüydü. Markanın oyun ayağı Conan Exiles ise Mayıs 2018’de PlayStation 4, bilgisayar ve Xbox One için yayımlanmıştı.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/5/8/18536840/conan-exiles-the-riddle-of-steel-dlc-free-update-weekend
8
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
1
1