Aşırı Uygun Fiyatıyla Amiral Gemisi Telefon Coolpad Legacy Duyuruldu

29
8
4
3
1
Coolpad, amiral gemisi olarak nitelendirdiği yeni telefonu Coolpad Legacy'yi satışa çıkardı. Fiyatına göre normal özelliklere sahip olan telefonun fiyatı ise sadece 130 dolar.

Çinli telefon üreticisi Coolpad, uygun fiyatlı akıllı telefonlar üretmeye devam ediyor. Firma bu kez, kendi deyimleriyle bir amiral gemisi telefonla karşımızda ancak bu telefonu amiral gemi sınıfına tam olarak koymak pek mümkün görünmüyor. Çünkü günümüzdeki amiral gemisi telefonlara göre bir hayli düşük seviyede kalıyor. İşte Coolpad tarafından üretilen ve şirketin amiral gemisi olarak nitelendirdiği Coolpad Legacy;

Telefonun teknik özelliklerine gelecek olursak Coolpad Legacy'de 6.36 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip bir ekran kullanıldı. 3 GB RAM'e sahip olan telefonun işlemcisi ise Snapdragon 450. 32 GB dahili hafızası olan telefonun hafıza kartı desteği ise 128 GB. Bunun haricinde telefonda 4000 mAh batarya bulunuyor. 13 megapiksel özçekim kamerasına sahip olan Coolpad Legacy, arka kısmında ise 2 kamera bulunduruyor. Bu kameralardan birisi 16 megapiksel diğeri ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun arka kısmında parmak okuyucu bir sensör bulunuyor ve işletim sistemi olarak da Android 9 ile birlikte geliyor.

Bu akıllı telefonun özelliklerine bakıldığı zaman tam anlamıyla bir amiral gemisi diyemeyiz ancak fiyatını da düşündüğümüz zaman beklentileri yeterince karşılıyor. Eğer bu telefona sahip olmak isterseniz ödemeniz gereken tutar ise sadece 130 dolar (vergiler dahil edilmeden yaklaşık 790 TL).

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/13/coolpad-legacy-with-6-36-fhd-display-gorilla-glass-3-4000mah-battery-launched-for-130/
29
8
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
29
8
4
3
1