Corel'in Sinemagraf Fotoğraflarda Devrim Yaratan Yeni Uygulaması: PhotoMirage

20
3
1
0
0
Corel'ın yeni yayınladığı, efektif fotoğraflar çekmeyi seven ve bolca fotoğraf yayınlayanların oldukça ilgisini çekecek olan uygulaması PhotoMirage, özellikleriyle fark yaratıyor.

Önde gelen yazılım şirketlerinden olan Corel tarafından açıklanan yeni fotoğraf uygulaması PhotoMirage, sinemagraf tarzı efektleri seven kullanıcıların oldukça beğenecekleri türden bir yazılım. Ancak bu uygulamayı diğerlerinden ayıran önemli bir özelliği var. Çünkü PhotoMirage fotoğraflarınızı video olmaksızın hareketli hale getirebiliyor.

Normalde sinemagraf görüntülerin elde edilebilmesi için kısa video klipleri gereklidir (Plotagraph gibi). Tek bir kareden oluşan ancak hareketli olan bu görüntüler, daha sonra ekrana bakıldığında anın ağırlaştırılmış sonsuz döngüsü gibi efektif bir hal alırlar.

PhotoMirage ile birkaç dakika içerisinde fotoğraf çekerek hareketli olmasını istediğiniz alanlara ekleme yaparak görüntüyü canlandırabilir, istediğiniz alanları ayırmak için bağlantı noktasını çizerek sonucun nasıl görüneceğini “Önizleme” kısmından inceleyebilirsiniz.

Temel oluşturma adımlarına ek olarak “Akıllı fotoğraf onarma” ve “Görünürlük katmanları” gibi daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayan gelişmiş seçim araçlarına sahip uygulama bu açıdan oldukça pratik. Bunun en güzel ve bariz örneklerini aşağıda vermiş olduğumuz hareketli görseller ile rahatlıkla görebilirsiniz.

Oluşturduğunuz hareketli fotoğrafları seçtiğiniz boyutlarda MP4, WMV veya GIF formatında dışa aktarabilmekte mümkün. Bunun yanı sıra yarattığınız sinemagrafları direk olarak Instagram üzerinden paylaşmakta mümkün. PhotoMirage’ın fiyatına gelince. Uygulama şu anda 70 dolar fiyat etiketiyle satışa çıktı fakat dilerseniz 15 günlük ücretiz deneme sürümünü kullanabiliyorsunuz. Corel’ın resmi web sitesine gitmek, satın almak veya yazılım hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://petapixel.com/2018/07/11/photomirage-lets-you-give-still-photos-cinemagraph-style-movement/
20
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
0
0