Warner Bros.'un Coyote vs. Acme Filminin Yönetmeni Belli Oldu

21
5
2
0
0
Road Runner kaçar, çakal Wile kovalar. Her ne kadar bu hikayenin yıldızı Road Runner olsa da, Wile E. Coyote'yi konu alan bir film yolda. Warner Bros. şimdi, Coyote vs. Acme filminin yönetmenini buldu.

Road Runner, çizgi film dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olsa da onun son derece şanssız ama sempatik avcısı Wile E. Coyote, beyaz perdeye gelerek parlamaya hazırlanıyor. Warner Bros. nihayet hibrit canlı aksiyon-animasyon filmi Coyote vs. Acme'nin yönetmenliğini üstlenecek ismi buldu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows'un yönetmeni Dave Green, filmin yönetmeni olarak açıklandı. Geçtiğimiz yaz ikonik Looney Toons karakterini konu alan filmi, Jon ve Josh Silberman'ın yazacağı duyurulmuştu. Green'in Coyote vs. Acme'nin yönetmeni olarak belirlenmesi, o zamandan bu yana duyduğumuz ilk yeni haber.

70 yıllık Coyote vs. Acme macerası, nihayet beyaz perdeye taşınacak

coyote vs. acme filmi warner bros dave green

İlk kez 17 Eylül 1949'da yayımlanan 'Fast and Furry-ous' adlı bir Warner Bros. Looney Tunes karikatüründe yer alan Wile E. Coyote, Road Runner'ı yakalamak ve yemek için verdiği mücadeleyle biliniyor. Coyote vs. Acme'nin hikayesine dair henüz hiçbir şey bilinmiyor ancak Wile E. Coyote'un yaklaşık 70 yıllık tarihi göz önüne alındığında, seçilebilecek pek çok hikaye ve macera var. Ancak bir tanesi filme ilham verecek hikayeye dair ipucu olabilir.

1990'da yazar Ian Frazier, New Yorker dergisi için 'Coyote vs. Acme' adlı bir kurgu yazdı ve Wile E. Coyote'nin Road Runner'ı yakalamasına yardımcı olacak çeşitli düzenekler ve araçlar sağlayan Acme Company'ye karşı açılan bir dava hayal etti. Sık sık arızalanan araçlar Wile'nin başarısız olmasına ve her defasında zararlı çıkmasına neden oluyordu. Sonunda Wile'nin haline acıyan hayranların yüreğine su serpecek bir hikaye gelebilir.

Coyote vs. Acme, 1996 yılının başarılı filmi Space Jam ve 2003'te gelen Looney Tunes: Back in Action'un ardından son 22 yıldaki 3. büyük Looney Tunes filmi olacak. Ayrıca Lebron James'in oynayacağı Space Jam 2'nin de 2021 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/12/17/wile-e-coyote-movie-director-dave-green-warner-bros/
21
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
0
0