CS:GO Finalindeki Spikere İnat Tüm Final Maçını Türkçe Spiker İle Tekrar İzleyin!

5
0
0
0
0
Göğsümüzü kabartan CS:GO Milli Takımımızın Arjantin ile yaptığı final maçını bir de Türkçe spiker ile izleyin.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde e-spor alanında büyük bir başarıya imza atan CS:GO Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nda muhteşem maçlar çıkartarak Dünya Şampiyonu olarak yurda döndüler.

Ancak final maçındaki ilk harita olan Train’de 11-0 gibi bir skordan efsanevi geri dönüşümüz ve kupanın dışında bir durum daha vardı ki bu final karşılaşmasını izleyen herkes deliye döndü. Bilgisayarları başında maçı izlerken maçı anlatan spikerin bariz bir şekilde Arjantin’i tutması, Arjantin sayı aldığında deliye dönerken Türkiye’nin aldığı kill ve puanlarda canı sıkılan spikere sinir etti.

Sevgimizi ilettiğimiz (!) bu spikere inat karşılaşmayı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için CS:S Milli Takım Eski Kaptanı Fazıl “umbRa” Balkaya,  Space Soldiers Kaptanı Tugay “TuGuX” Keskin, CS:S Milli Takım Eski Oyuncusu Ahmet “Th3o” Sevimli ve Sinan “CNONE” Köse tarafından aynı yayını Türkçe olarak ve mehter marşı eşliğinde yayınladı. İşte eğer Arjantin’i tutan spikere inat Türkçe spiker eşliğinde tüm final müsabakasını izlemek istiyorsanız aşağıdaki 4 saatlik videodan tekrar aynı heyecanı yaşayabilirsiniz;

Önemli Dakikalar:

Yayın uzun ve full olduğu için aşağı dakika dakika yayın ile ilgili detaylar bulunuyor. Bu dakikalara dikkat ederek direkt olarak merak ettiğiniz anlara gidebilirsiniz.

0:00 Maç önü yayını
29:20 Milli takımımız mehter marşıyla sahaya çıkıyor
33:55 Maç önü Ulusal Marşlar
39:20 Map elemesi ve değerlendirmesi
45:00 1. Map Train
1:34:34 1. Map sonu değerlendirmesi
1:50:30 2. Map Overpass
2:31:32 2. Map sonu değerlendirmesi
2:40:05 3. Map Cobblestone
3:26:25 3. Ölürüm Türkiyem eşliğinde şampiyonuz! Kupa /madayla töreni, İstiklal Marşı
3:44:00 Maç sonu değerlendirmesi ve en değerli oyuncu adayımız Xantares’in Fragmoviesi

5
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
0
0
0
0