Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Flaş Karar: TİB Kapatılacak!

0
0
0
0
0
Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın kapatılacağını söyledi.

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası kapatılan özel sektöre ait birçok kurumun (üniversiteler, sendikalar, sağlık hizmetleri vs) ardından bir açıklama daha yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda TİB’in de kapatılacağını söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında açık olan her türlü çatlağı kapatacaklarını söyleyen Erdoğan, bunlardan TİB’in de nasibini alacağını belirtti. FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından bu kurumla ilgili düşüncelerinden ve yapılacaklardan bahseden Erdoğan, "Bu örgütün faaliyetlerine yönelik güçlü bir istihbarat mekanizması kurmamız şart. Diğer kurumlarımızdaki görevden almaların da olumlu sonuçlar vereceğinden emin olabilirsiniz. Mesela TİB'i kapatacağız. Çünkü bütün pisliklerin olduğu yerlerden bir tanesi de orası. Burayı kapattıktan sonra oranın içerisinde çalışanların hepsini de, hazırlıklarımızı yaptık, gereği neyse onun da gereğini yapacağız" dedi.

TİB’in ne zaman kapatılacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da sürecin gecikeceğini düşünmüyorum. Zira Erdoğan özellikle darbe girişimi sonrası tüm mesaisini bu konu üzerine yoğunlaştırdığı için birkaç hafta içinde resmi olarak kapatıldığına dair açıklamanın yapılacağını düşünüyorum.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0