Cybertruck'ın Forza Oyunlarına Eklenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

47
6
4
3
1
Tesla'nın olay yaratan aracı Cybertruck'ı kullanmak, özellikle Forza Horizon gibi bir açık dünya oyun serisinde oldukça eğlenceli olabilir. Arabanın meraklıları, bunu mümkün kılmak adına Change.org'da bir imza kampanyası başlattı. Bunun yanında aracı sıradaki Forza oyununda görmemiz ise gayet olası.

Gelişmiş teknolojiye sahip Tesla Cybertruck, popülerliği ile interneti kasıp kavuruyor. Aracı kullanmak isteyen ancak buna para ödemek istemeyen oyuncular, popüler imza kampanyası platformu Change.org sitesinde bir imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyası ile Microsoft, Turn 10 Studios, Playground Games ve Tesla şirketlerine ulaşmayı amaçlayan oyuncular, bu şirketlerin ortaklaşa çalışarak Cybertruck'ı Forza Horizon 4'e hatta yeni Forza oyununa eklemelerini talep ediyorlar. Bugün başlatılan kampanyayı henüz sadece 29 kişi imzaladı. Yani oyunun üreticisi ya da dağıtıcısının kampanyayı görüp dikkate alması için daha çok yol var.

Cybertruck'ı sıradaki Forza oyununda görmemiz olası:

tesla model s forza

Şu anda Forza Motorsport 7'de de Forza Horizon 4'te de hiçbir Tesla modeli mevcut değil. Yine de bu imza kampanyası başarısızlıkla sonuçlansa bile önceki oyunlardaki örneklerden dolayı sonraki Forza oyununun ya da mevcut Forza oyunlarının araç listesine Tesla Cybertruck'ın eklenmesi gayet yüksek bir olasılıklı bir durum. Daha önce Tesla Model S; Forza Horizon 2, Forza Horizon 3 ve Forza Motorsport 6'da yer almıştı. İlk çıkan Tesla arabası Tesla Roadster'ı ise Forza Motorsport 4 oyununda kullanmak mümkündü. 

Son birkaç yıldır ilk kez bir yıl içinde seriye ait yeni bir oyun çıkarmayan Microsoft, 2019 yılı içerisinde yeni bir Forza oyunu yayınlamadı. Bunun yerine geliştiriciler, mevcut olan Forza Motorsport 7 ve Forza Horizon 4 oyunlarını yeni arabalar eklemek yoluyla geliştirmekle meşgul oldular.

Microsoft'un sıradaki konsolu Scarlett adı altında tanıtılacak ve 2020'nin yaz aylarında satışa sunulacak. Konsol ile ilgili çok fazla detay mevcut değil ama Scarlett'ın Xbox One X'ten 4 kat daha güçlü olacağı öngörülen özel bir işlemciyle geleceği söyleniyor. Ayrıca söylentilere göre sıradaki Forza oyunu, bu konsolla birlikte satışa sunulacak. Bu olasılık, Microsoft'un neden 2019'da yeni bir Forza oyunu çıkarmadığına cevap olabilir.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/385611/tesla-cybertruck-addition-forza-petition/
47
6
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
47
6
4
3
1