Daha 2 Aylık OnePlus 3'ün Bataryası Patladı

1
0
0
0
0
Bir Reddit kullanıcısı "amiral gemisi katili" olarak nitelendiren OnePlus 3'ün cebindeyken bataryasının patladığını söyledi.

Çinli üreticiler her ne kadar fiyat performans konusunda başarılı ürünler ortaya koysa da bu ürünleri yapmak için bazı şeylerden feragat edebiliyor ve telefonlarda oluşacak sorunlar ciddi problemleri de beraberinde getiriyor.

Çıktığı günden beri amiral gemisi katili sıfatını alan OnePlus'ın başarılı fiyat-performans telefonları da zaman zaman önceki modellerde bazı problemlere sahne olmuştu. Şimdi ise şirketin en yeni akıllı telefonu OnePlus 3'ün bataryası patladı.

OnePlus 3 kullanıcısı bir Reddit üyesinin belirttiğine göre, OnePlus 3 kullanıcının cebindeyken aniden bataryası patladı ve ciddi anlamda riskli olan Li-Ion batarya patladıktan sonra eridi. Bu kullanıcı ise telefonun patlamasına sebep olacak hiçbir şey yapmadığını belirtiyor.

Ayrıca OnePlus'ın müşteri hizmetlerini iki kez aramayı denediğini ancak hiçkimseye ulaşamadığını belirten bu Reddit üyesi, Reddit'te paylaştığı gönderide OnePlus yetkililerin kendisine yardım etmesini istiyor. Ancak bu durumun üretim hatası olup olmadığına ilişkin net bir bilgi henüz yok.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0