Daha Büyük Batarya ve Daha İyi Kameraya Sahip Meizu Pro 6s Tanıtıldı

0
0
0
0
0
Meizu yeni akıllı telefonu Meizu Pro 6S'i tanıttı ancak Meizu Pro 6S ile Meizu Pro 6 arasında pek de ciddi farklar bulunmuyor.

Fiyat performans telefonlarıyla dünya genelinde yüksek satış rakamları elde eden ve geçtiğimiz günlerde Meizu M5 modeliyle 24 saatte 4 milyonun üstünde ön kayıt almayı başaran Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, yeni akıllı telefonu Meizu Pro 6s'i duyurdu.

Meizu'nun yeni akıllı telefonu Meizu Pro 6s, temel olarak Meizu Pro 6 ile hemen hemen aynı özellikleri taşırken kamera ve batarya konusunda Meizu Pro 6'dan ciddi anlamda ayrışıyor.

Meizu Pro 6S'in özellikleri neler?

Tıpkı Meizu Pro 6 cihazı gibi 5.2 inçlik Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olan Meizu Pro 6s, gücünü MediaTek'in 10 çekirdekli işlemcisi Helio x25'ten alıyor. 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip Meizu Pro 6s, batarya konusunda ise oldukça önemli bir yeniliğe sahip.

Daha önceki Meizu Pro 6 modelinde 2560mAh kapasiteli bir batarya bulunuyordu. Meizu yeni Pro 6s cihazında ise batarya anlamında ciddi bir geliştirme yaparak cihazın tasarımından neredeyse ödün vermeden batarya kapasitesini 3600mAh'e yükseltmiş.

Ayrıca diğer bir önemli yenilik ise kamera kısmında oluyor. Daha önceki Meizu Pro 6 modeli 21MP çözünürlüklü arka kameraya sahipken Meizu Pro 6s'te 12MP çözünürlüklü ancak daha gelişmiş bir kameraya yer veriliyor. Bu kamera 4 eksenli optik imaj sabitleyici desteği sayesinde titreşimleri engelleyerek oldukça başarılı görüntüler kaydetmenize imkan tanıyor.

Meizu Pro 6 ve Pro 6s arasında ciddi bir fark var mı?

Genel olarak değerlendirdiğimizde, Meizu Pro 6 ve Pro 6s cihazları hemen hemen aynı teknik özelliklere ve tasarıma sahipken Pro 6s sadece bir tık daha iyi kamera ve batarya kapasitesiyle öne çıkıyor. Bunun dışında ise Meizu Pro 6 ve Pro 6s arasında hiçbir fark yok.

Meizu Pro 6s'in yakın zamanda bazı ülkelerde satışa çıkması beklenirken henüz cihaz satışa çıkmış değil. Bu arada, eğer sağlam bir fiyat performans canavarı telefon arıyorsanız Meizu Pro 6s'in kardeşi olan Meizu Pro 6'yı bu bağlantıya giderek Teknostore'dan satın alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0