Daha Tanıtılmadan iPhone 7'nin Türkiye Fiyatı Ortaya Çıktı!

Apple'ın daha tanıtmadığı iPhone 7 modelinin Türkiye fiyatı Vatan Bilgisayar aracılığıyla ortaya çıktı.

Uzun süredir hakkında birçok detayı öğrendiğimiz iPhone 7, daha resmi olarak Apple tarafından tanıtılmadan ülkemizde Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinde listelendi. iPhone 7'nin Vatan Bilgisayar'da listelenmesiyle birlikte iPhone 7'nin daha tanıtılmadan Türkiye fiyatı ortaya çıktı.

Daha önceki iPhone'larda yaptığı gibi cihazı çıktığı ilk gün ülkemizde tüketiciyle buluşturacağını söyleyen Vatan Bilgisayar'ın internet sitesindeki ilan bize iPhone 7 hakkında bugüne kadar paylaşılan sızıntıların doğru olduğunu gösteriyor.

iPhone 7 Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Apple'ın 7 Eylül 2016 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla dünya genelinde tanıtacağı iPhone 7 modeli, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesindeki bilgiye göre 3800TL'den ülkemizde satışa sunulacak. Ayrıca bu internet sayfasındaki modelin iPhone 7 Plus değil, iPhone 7 olduğunu da belirtelim. Bu durum da iPhone 7 Plus modelinin 4000TL üzerinde geleceğini bize işaret ediyor.

Ayrıca daha önce Galaxy Note 7'nin de fiyatı perakende sitelerinde listelenmiş ancak bir fiyat düşüşü yaşanmıştı. Aynı düşüş iPhone 7'de de yaşanabilir.

Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0