Daire Şeklinde ve Kendi Kendine Hareket Eden Ada Uzaylıların İşi mi?

1
1
0
0
0
Bir çok farklı amaçla kullanılan Google Earth'de, bir korku filmi yapımcısının filmi için çekim alanını incelemesi sırasında gizemli, hareket eden düzgün daire şeklinde bir ada tespit edildi.

Google Earth, kullanıma açıldığından beri bilim insanları ve sokaktaki insanlar tarafından Dünya’yı gökyüzünden görmek amacıyla kullanıldı. Bu zamandan beri yeryüzünün bir çok fenomeni görüntülendi ve internette viral paylaşımlar oluşturdu. En son çıkan örneğimiz ise bu esrarengiz ada.

The Eye, yani Göz adı verilen ada, neredeyse kusursuz bir daire biçiminde ve hareket ediyor. Detaylı bakıldığında etrafı bataklıklarla çevrili bu ada, sürekli olarak yer değiştiriyor. Adayı keşfeden kişi bir film yapımcısı ve UFO aktiviteleriyle ilgili Arjantin bölgesini incelerken bu değişik duruma rastlıyor.

Yapımcı adanın neden bu şekilde hareket ettiğini, altında ne olduğunu öğrenmek için bir Kickstarter kampanyası başlattı. Bu kampanyadan toplanacak para ile bilim insanlarından oluşan bir ekip adaya götürülerek inceleme yaptırılacak.

Adanın Google Earth kullanıma açıldığından beri görünür olduğunu ve hareket ettiğini biliyoruz. Google Earth’e girerek 34°15´07.8″S 58°49´47.4″W koordinatlarından siz de inceleyebilirsiniz. Kickstarter sayfasını da buradan incelemeniz mümkün. Sizce gerçekten UFO’larla bir bağlantısı var mı, yoksa sadece bataklıkta ortaya çıkan gazlar adanın hareket etmesini mi sağlıyor?

Kaynak : http://www.ewao.com/a/meet-eye-strange-nearly-perfect-circular-island-moves/
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0