DC Çizgi Romanlarına, Dizilerine ve Filmlerine Artık Tek Bir Abonelikle Ulaşabileceksiniz

17
5
1
1
0
DC, bugün içerisinde yaptığı bir açıklamayla "DC Evreni" adlı bir abonelik servisi başlatacağını duyurdu. Bu servis kapsamında kullanıcılar yepyeni dizilere, önceki DC film ve dizilerine, bunlara ek olarak da çizgi roman serilerine ulaşabilecek.

Büyük bir ilgiyle karşılanan servisin fiyat duyurusu ise henüz yapılmadı. Servisin beta erişimi Ağustos ayında açılacak ve kullanıcılar böylece servisi deneme fırsatı bulabilecek.

Sonbaharda ise servisin resmi olarak açılışını yapması bekleniyor.

DC, serviste yer alacak beş yeni şovun duyurusunu da yaptı. Buna göre Titans, Doom Patrol, Swamp Thing, Young Justice: Outsiders ve Harley Quinn adlı 5 yeni diziye, servise abone olan kişiler erişebilecek. Bunlardan Harley Quinn, animasyon formatında yayınlanacak.

Bu yeni dizilere ek olarak Wonder Woman, Green Lantern: First Flight ve ilk dört Superman filmi de serviste yer alacak. Batman: The Animated Series adlı dizi de platformdan izlenebilecek.

Servise abone olan kişiler binlerce çizgi romanı okuma imkanına da sahip olacak. Batman, Wonder Woman, Superman ve daha pek çok karaktere ait çizgi romanlar, platformda yer alacak.

DC'nin bu servisi, Marvel'in Unlimited adlı aboneliğiyle benzerlikler gösteriyor. O servisin aylık 9.99 dolar olması, DC'nin servisinin de aşağı yukarı aynı fiyatta olacağını işaret ediyor olabilir.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/dc-merges-comic-books-tv-shows-and-movies-with-universe-service/#ftag=CAD590a51e
17
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
1
1
0