DC Kararlı Geliyor: Aquaman ve Shazam’ın Fragmanları Yayınlandı

37
6
1
1
1
DC Kararlı Geliyor: Aquaman ve Shazam’ın Fragmanları Yayınlandı
DC, önümüzdeki dönemde vizyona girecek iki filminin fragmanını Comic Con’da yayınladı. Yayınlanan fragmanlar, filmler hakkında önemli bilgiler içeriyor.

Uzun yıllar boyunca DC ile Marvel arasında süregelen süper kahraman filmi yarışında son yıllarda Marvel’ın ön plana çıktığını görüyoruz. Disney’le birlikte milyarlarca dolarlık filmler yayınlamayı başaran Marvel, Warner Bros., ve DC’nin zor günler geçirmesine neden oluyor. DC’nin çıkardığı son filmlerde karakterlerin yeterli seviyede tanıtılmaması eleştiri oklarını bir kez daha DC’ye çevirmişti.

DC ve Warner Bros, Adalet Ligi’nin ardından uzunca bir süre sessizliğini korudu. Bu sessizlik Comic-Con’la birlikte bozuldu. Warner Bros, dün akşam iki yeni filmin fragmanını yayınladı. Justice League’de Jason Momoa tarafından canlandırılan Aquaman ile büyük bir hayran kitlesi bulunan Shazam’ın fragmanlarını yayınlayan şirket, yaptığı açıklamada filmlerin geleneksel bir süper kahraman filminden ziyade bilim kurgu - fantazi tarzında olacağını söyledi.

Aquaman

Comic Con’da yayınlanan fragmanlarda en ilgi çekici fragmanlarından biri Jason Momoa’lı Aquaman oldu. Game of Thrones’un eski yıldızının dışında Amber Heard, Nicola Kitman, Patrick Wilson gibi sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip Aquaman, karakterimizin gücünü okyanuslardan aldığı düşünüldüğünde bolca görsel efekt sahnesine sahip olacağı düşünülüyor.

Filmin yayınlanan fragmanına baktığımızda aksiyon sahnelerininin ve sahne çeşitliğinin bol olduğunu görüyoruz. Bu başarılı görsel efektler dışında DC filmlerinin o bilindik yeterince güçlü olmayan kötülerinin bu filmde de yer aldığı gözlemleniyor. The Dark Knight’tan beri kaliteli bir kötü karakter bulmakta zorlanan DC’nin Aquaman’da de de bu başarısızlığı sürdüreceği düşünülüyor. Aquaman, 21 Aralık 2018’de vizyona girecek.

Shazam

DC’nin en çok güvendiği filmlerin başında Shazam geliyor. Eğlenceli bir film olması beklenen Shazam, Fortnite gibi popüler kültürlere verdiği mesajlarla ilgi topluyor. Yayınlanan fragmanla normal bir süper kahraman filminden ziyade Marvel’ın Deadpool’unda olduğu gibi eğlenceli bir film bizleri bekliyor. Kostüm ve diğer özellikleriyle 80’li yılların süper kahramanlarına benzeyen Shazam, Nisan 2019’da izleyici karşısına çıkacak.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/07/21/aquaman-shazam-trailers/
37
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
6
1
1
1