Deadpool 2'nin Kesilmiş Sahnesi Comic-Con'u Salladı

62
14
9
7
5
Marvel, San Diego Comic-Con’da cumartesi gecesi yerini aldı. Gecenin yıldızısı açık ara farkla Deadpool oldu.

Deadpool’un yıldızları Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Brianna Hildebrand ve Stefan Kapičić ile yönetmen David Leitch’in yanı sıra filmin yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick'de San Diego Comic-Con’da cumartesi gecesi yerlerini aldılar. Marvel’a ayrılan alana zafer yürüşü yaparak giren ekip, hayranların sorularını yanıtladı, filmin üretim aşamasını anlattı. Gecenin en unutulmaz anı ise filmin kesilmiş sahnelerinin bulunduğu, genişletilmiş versiyonu “Super Duper $ @%! # & Cut” dan sahnelerin gösterilmesi oldu. 

Süper kahraman filmlerinin son sahneleri, özellikle Marvel hayranları için her zaman en etkileyici sahneler olmuştur. Deadpool 2’nin genişletilmiş versiyonundaki yer alan bir sahne, tüm Comic-Con’u Deadpool’a tekrar hayran bıraktı. 

Eski bir çocuk yuvasındayız. Deadpool’u bir bebek beşiğinin yanında buluyoruz. Beşikte yatan sevimli bebek, diğer bebeklerden farksız, kıpır kıpır hareket ediyor. Bebek kollarından birini yukarı kaldırması üzerine Deadpool “biraz selam pratiği yapıyor” diyor. “Bu düşündüğümden daha zor” diyen Deadpool, bebeğin kafasını tutuyor ve “Cehenneme gideceğim. Aslında ikimizde gideceğiz.”diyor. Kendisiyle “Bu çılgınlık, bu çılgınlık” diye tartışan Deadpool’un görüntüsünden kamera ayrılıyor ve bebeğin adının görüyoruz: A. Hitler!

Bebeğin bakış açısından çekilen sahnede Deadpool, “Maksimum güç” diyerek elleriyle bebeği boğmak üzere kameraya yaklaşıyor ve son. Bu sahne, Comic-Con’da şaşkın bir ve heyecanlı bir alkış seline yol açtı. Deadpool ekibi Comic-Con’u kendisine hayran bırakmayı başardı. Filmin genişletilmiş Blu-Ray versiyonu 21 Ağustos'ta piyasaya çıkacak.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/deadpool-2-brought-comic-con-to-its-feet-by-killing-hit-1827781011
62
14
9
7
5
Emoji İle Tepki Ver
62
14
9
7
5