Deadpool 2'nin Yönetmeni Belli Oldu ve Şimdiden Deadpool 3 İçin Yönetmen Arayışı Başladı

0
0
0
0
0
Deadpool 2'nin Yönetmeni Belli Oldu ve Şimdiden Deadpool 3 İçin Yönetmen Arayışı Başladı
İlk Deadpool filminin beklenenden fazla gişe hasılatı elde etmesiyle FOX, Deadpool filminin devamı için hızla çalışıyor.

Çizgi roman dünyasının en sempatik ve ilginç karakterlerinden biri olan Deadpool, bu yıl Tim Miller'ın yönetmenliğiyle FOX tarafından beyaz perdeye taşınmıştı. Sinemada beklenenden çok daha fazla ilgi gören Deadpool filminin devamının geleceği ilk filmin vizyona girmesiyle birlikte açıklanırken FOX, şimdiden Deadpool'un ikinci filmi için yönetmen buldu.

Aslında Deadpool 2 filminde ilk filmdeki yönetmen Tim Miller'ın yer alacağı söyleniyordu ancak Tim Miller geçtiğimiz ay projeden ayrıldığını açıkladı. Yeni filmin yönetmeni ise John Wick filmiyle tanınan ünlü yönetmen David Leitch olacak.

Üçüncü film de yolda

Deadpool serisine inanan FOX, Deadpool serisini beyaz perdede sürdürmek isterken aynı zamanda yayınlanan raporlara göre Deadpool 3 filmini planlıyor ve şimdiden Deadpool 3 için de yönetmen arayışına girdi. Ayrıca Deadpool ile illgili haberler gelmeye hızla devam ederken yakında da bu haberlerin ardı arkasının kesilmeyeceği şimdiden ortada. Bakalım Deadpool'un yeni filmleri ilk film kadar başarılı olabilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0