Death Stranding'i Her Zaman Çevrimiçi Oynamanız Öneriliyor

12
4
2
2
0
Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding, yarın PS4 platformuna geliyor. Oyun, tek oyunculu deneyime odaklı gibi görünse de, her zaman çevrimiçi olarak oynamanız öneriliyor.

Death Stranding, temelinde tek oyunculu olsa da, oyunun dünyasındaki eylemlerinizin başkalarının deneyimlerini etkileyebileceği çevrimiçi bir bileşene sahip. Yani kurduğunuz köprüler, yerleştirdiğiniz merdivenler veya bıraktığınız bazı işaretler, diğer oyuncuların dünyalarında görünebilecek.

Death Stranding oynarken, sunuculara otomatik olarak bağlanıyorsunuz. Oyunu oynamak için her zaman çevrimiçi olmanız gerekmiyor ve bağlantınız kesilirse bilgilendiriliyorsunuz. Ancak eğer sunuculardan atıldıysanız hızlıca geri bağlanmanız öneriliyor. 

Bu önemli bir nokta çünkü çevrimdışı olduğunuzda, diğer oyuncular tarafından bırakılan yeni yapılar, işaretler veya izler, siz tekrar giriş yapana kadar dünyanızda ortaya çıkmıyor. Ayrıca sipariş ettiğiniz tedarik kargolarınız ve kaybettiğiniz diğer oyuncuların kargo talepleri de size yansımıyor. Başkalarından aldığınız beğeniler de, tekrar çevrimiçi oluncaya kadar taşıyıcı rütbenize katkıda bulunmayacak.

death stranding giriş

Elbette, Death Stranding'i çevrimdışı oynamayı da seçebilirsiniz ancak bu sefer oyunun kritik noktalarını kaçırabilirsiniz. Çevrimdışı olarak tek başınıza bir dünyayı keşfetmek, çevrimiçi olarak keşfetmekten çok daha zor ve yalnız hissetmenize neden olacak. Oyunun dünyası çoğu zaman sizi zorlayacak sayısız tehlike içeriyor.

Böyle bir durumda karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek için diğer oyuncuların geride bıraktıkları yardım ve desteklere ihtiyacınız olacak. Bu nedenle, bağlantınız kesilirse daima Sistem menüsüne geri dönüp tekrar giriş yapmanız öneriliyor. Death Stranding, yarın ilk olarak PS4'e özel olarak çıkacak. Ayrıca Kojima Productions, oyunun PC sürümünün önümüzdeki yaz geleceğini duyurdu.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/death-stranding-psa-always-be-logged-in-and-never-/1100-6471198/
12
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
2
0