Death Stranding, Hem Epic Games Store Hem de Steam'de Ön Satışa Sunuldu

28
6
6
3
0
Geçtiğimiz haftalarda PC platformu için de piyasaya sürüleceği duyurulan Death Stranding'in yalnızca Epic Games Store'a özel olarak yayınlanacağı konusunda bazı söylentiler vardı. Kojima Productions ve 505 Games, oyunun Steam ve Epic Games Store'da birlikte piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Hideo Kojima'nın kurduğu Kojima Productions'ın geliştiriciliğini üstlendiği Death Stranding, özellikle PlayStation 4 oyuncuları için çok fazla beklenti yaratmıştı. Yapımcılığını Hideo Kojima yaptığı için zaten fazlasıyla merak yaratan oyun, yayınlanan oynanış videoları ve fragmanlar ile birlikte beklentileri fazlasıyla artırmıştı. Daha sonrasında Kojima Productions'ın Twitter üzerinde yaptığı bir açıklamada oyunun PC platformu için de piyasaya sürüleceği duyurulmuştu.

Bu açıklamadan sonra PlayStation 4 oyuncularının yanında PC oyuncularını da beklenti içine sokan Death Stranding, iki platformun oyuncularının da gözdesi olmuştu. Bu haber çıktıktan sonra oyunun yalnızca Epic Games Store üzerinde satışa sunulacağı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmıştı ancak bugün yayınlanan bir haber ile bu söylenti yalanlandı.

Oyun hem Epic Games Store hem de Steam üzerinde ön satışa sunuldu:

Death Stranding

Kojima Productions ve 505 Games, bugün yayınladıkları bir haber ile oyunun yalnızca Epic Games Store platformunda yayınlanacağı söylentilerine noktayı koydu. İnternet sitelerinde yayınlanan haberde oyunun iki mağazada da yayınlanacağı doğrulandı. Bununla birlikte Death Stranding hem Steam'de hem de Epic Games Store'da ön satışa açıldı.

Yayınlanan oynanış videolarının yanı sıra bugün PlayStation 4 platformu için oynanabilir hâle gelen oyun, beklenti içerisine giren PC oyuncularını biraz üzmüş olabilir zira oyunu oynayan kişilerden gelen değerlendirmeler, PC oyuncularını daha büyük bir beklenti içerisine soktu. Norman Reedus ve Mads Mikkelsen gibi ünlü oyunculara ev sahipliği yapan oyunu PC oyuncuları biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Konsol ve bilgisayar oyuncularının gözdesi hâline gelen Death Stranding, bugün itibariyle PlayStation 4 Mağaza'da satışa sunuldu. Bunun yanı sıra Steam ve Epic Games Store'da ön siparişleri açılan Death Stranding, 399 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. 2020 yılının yaz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen Death Stranding, Türkçe altyazı ve arayüz desteğiyle geliyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/11/08/death-stranding-pc-epic-store-and-steam/?guccounter=1
28
6
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
28
6
6
3
0