Death Stranding'i Film İzler Gibi Oynamak İsteyenler İçin "Çok Kolay" Modu Olacak

10
8
1
0
0
Death Stranding'i Film İzler Gibi Oynamak İsteyenler İçin "Çok Kolay" Modu Olacak
Hideo Kojima tarafından PlayStation 4 konsoluna özel olarak 8 Kasım 2019’da çıkacak olan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Death Stranding’te film hayranları için çok kolay mod olacak. Kojima, bu modun eklenmesinin sebebini Death Stranding’in, oyunlarla çok haşır neşir olmayan kişilerin de ilgisini çekeceğini düşünmesi olarak açıkladı.

Hideo Kojima’nın oyuncular tarafından merakla beklenen oyunu Death Stranding’te günümüzün popüler aktörlerinden Norman Reedus, Lea Seydoux ve Mads Mikkelsen’in yer alması sadece oyun oynayanların değil birçok kişinin ilgisini çekiyor. Kojima, attığı bir Tweet’te bu kişilerin de oyunu oynayabilmesi için oyuna “çok kolay” modunun eklendiğini söyledi.

Normalde sadece kolay mod olacaktı ancak Norman, Mads ve Lea gibi gerçek aktörlere sahip olmamızdan dolayı film hayranları için Çok Kolay Modu da ekledik. PAC-MAN’in birinci bölümünü bitiremeyen Yano-san bile çok kolay modda oyunun tamamını bitirebildi.

Kojima, kişisel asistanı Ayako Terashima’nın Death Stranding ile attığı normal ve zor modların aksiyon oyuncularına göre olduğu Tweet’i alıntılayarak oyunun çok kolay modunu oyunculara ve oyunun meraklılarına duyurdu.

Kojima ve ara sahneler

Kojima’nın oyun tarzını düşününce Death Stranding için çok kolay modun yer alması kulağa oldukça ilginç geliyor. Kendisinin bol bol kullandığı ara sahneler, hikâye anlatımında oldukça önemli bir yer tutuyor. Bunun en belirgin örneğiyse Metal Gear Solid 4’teki 27 dakikalık ara sahneydi.

Dolayısıyla yeni modla birlikte Death Stranding’in daha çok filme yakın bir deneyim sunacağını söylemek gayet mümkün. Zaten bu modun odak noktasını oynanıştan uzaklaştırdığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-09-07-death-stranding-has-a-very-easy-mode-for-movie-fans-kojima-says
10
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
8
1
0
0