Death Stranding'in Fragmanı Twitch Üzerinde 160.000 Anlık İzleyiciye Ulaştı

10
4
3
0
0
Playstation'ın Twitch hesabından yapılan canlı yayın 160.000 anlık izleyici sayısına ulaştı.

Hideo Kojima tarafından hikayesi yazılan ve Kojima Productions tarafından üretilen Death Stranding'in fragmanı, Playstation tarafından bugün yayınlandı. Aksiyonun dibine vurulan oyunun fragmanına olan ilgi de fragman kadar etkileyiciydi. Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanan fragman, 161.000 anlık izleyiciye ulaştı.

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı kısa videolarda: "Yeniden bağlanmamıza yardım edin.", "Yarın sizin ellerinizde." ve "Bağlantıyı kurun." gibi ifadelerle Death Stranding konusunda oyunseverleri heyecanlandıran Hideo Kojima, Çarşamba günkü ön gösterimin ardından bugün tam fragmanı oyun dünyasıyla buluşturdu.

Oyunun başkahramanı Sam Bridges'in karlı dağlar ve yosunlu ormanlar gibi yeni mekanları keşfetmesinin gösterildiği videoda merdiven ve dağcı ipi gibi malzemelerin nasıl kullanıldığına da değiniliyor. Sahip olunan motosiklet ile mesafelerin çok hızlı kat edilebildiği Death Stranding'in çevrimiçi savaş modunda ise fazlasıyla keyifli anlar oyuncuları bekliyor. Edinilen bilgilere göre oyun, Kasım ayında yayınlanacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/5/29/18644252/death-stranding-teaser-trailer-twitch-stream-gameplay-hideo-kojima
10
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
0
0