Death Stranding, 'PlayStation 4 Özel' Listesinden Kaldırıldı

28
5
3
2
2
Avustralya PlayStation sayfasındaki bir güncelleme, beklenen Death Stranding oyunuyla ilgili umutları yeşertti. PS4 Exclusive olması beklenen oyun PS4'e özel oyunlar listesinden kaldırıldıktan sonra PC oyuncuları da oyunu oynayabilme ihtimallerini düşünmeye başladı.

Merakla beklenen korku oyunu Death Stranding, PlayStation 4'e özel bir şekilde çıkacağına dair söylentileri barındırıyordu. Avustralya PlayStation sayfasında gerçekleşen ilginç güncellemeden sonra oyunun PC platformuna da gelebileceğine dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Resmi PlayStation 4 özel oyunlar sayfasından kaldırılan Death Stranding, bilgisayarda bu oyunu deneyimlemek isteyenler için bir umut oldu. Tabii ki konsol sahibi olmayan PC oyuncuları da konuya ilişkin bir açıklamaları beklemeye koyuldu.

playstation 4

Şu anda görünen tabloya göre oyunun akıbetinin ne olacağını kesin olarak söylemek zor. Wayback Machine'e göre liste, Death Stranding'i 31 Mayıs tarihinde eklemişti. Yani bu değişiklik ilginç olsa da hiç beklenmeyen bir şey de değildi.

Tüm bunların yanı sıra oyunun kapağı ilk açıklandığı zaman PlayStation 4'e özel olan oyunlarda olduğu gibi 'PS4 Exclusive' ibaresini barındırmıyordu. Hatta Kojima Productions, Sony ile olan ortaklığını açıkladığı zaman da oyun PlayStation 4'e özel değil, konsola özel olarak adlandırılmıştı.

Bu açıklama PC oyuncuları için kötü bir haber niteliğinde olsa da Death Stranding'i oynamak isteyenlerin oyunun çıkış tarihine kadar açıklamaları beklemelerini öneriyoruz. Oyunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/08/07/death-stranding-removed-ps4-exclusives-list-pc-speculation/
28
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
28
5
3
2
2