Değişmeyen Yaz Saati Uygulamasına Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 'Mantıklı' Çözüm

0
0
0
0
0
Değişmeyen Yaz Saati Uygulamasına Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 'Mantıklı' Çözüm
Kış Saati konusunda geri adım atmayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alternatif bir çözüm getiriliyor.

Dün, bu yıl içerisinde uygulamaya konulmayan ‘Kış Saati’ düzenlemesi hakkında hareketli saatler yaşanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dün sabah yaptığı açıklamada Kış Saati uygulamasını tekrar gözden geçireceklerini belirtmiş, öğleden sonra ise sistemin devam edilmesine karar verildiğini duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı ise öğrencileri ve öğretmenleri ilgilendirecek somut bir hamleyi gerçekleştirmek üzere. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşen Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Bakan Yılmaz’ın derslerin daha geç başlaması için çalışma yapacağını ve tüm il milli eğitim müdürlüklerine gönderilecek genelge ile bu sıkıntının il bazında çözüleceğini aktardı. 

Önlem almak için illa bir servis kazası, bir felaket yaşanmasını mı bekliyorsunuz?” diyerek uygulamaya tepki gösteren Nazlıaka, Bakan Yılmaz ile bizzat görüşerek kendisinin “Ders zilinin daha geç çalması için çalışma yapılacağını, tüm il milli eğitim müdürlüklerine genelge gönderileceğini, böylece sorunun il bazında çözüleceğini” aktardığını belirtti.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0