PlayStation 4 Slim’in Kutu Açılış ve İnceleme Videosu

1
0
0
0
0
PlayStation 4 Slim’in Kutu Açılış ve İnceleme Videosu
Uzun süredir söylentileri devam eden PlayStation Slim ve PlayStation 4K versiyonlarından ince stili ile dikkat çekecek PS4 Slim’in kutu açılış ve inceleme videosu yayınlandı!

Günümüz oyunlarında ufaktan yetersiz kalmaya başlayan yeni nesil oyun konsolları Xbox One ve PlayStation 4, bu durumdan dolayı yenileneceğini defalarca söylemiştik. Ardından Microsoft’tan gelen atakla Xbox One S ortaya çıkmış ve Sony tarafında ise bir değil iki ayrı konsol gelebileceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Hem PlayStation 4K, hemde PlayStation 4 Slim olarak iki ayrı konsol beklerken ilginç bir şekilde PlayStation 4 Slim’in kutu açılımı ve hatta inceleme videosu bile ortaya çıktı.

Tabii bu PS4’ün gerçekten slim versiyonu mu yoksa farklı bir durum mu var bunu zamanda göreceğiz ancak büyük ihtimalle 7 Eylül’de Amerika’da yapılacak özel etkinlikle slim versiyonunu hep bereber göreceğiz.

İncelemeyi yapan arkadaşın dediğine göre PS4 Slim tıpkı Xbox One S gibi HDR ve 4K Blu-Ray oynatma desteği alacak. Donanımda ufak bir yükseltme ile buna destek verebilecek olan PS4 Slim'de 4K oyun devri ise olmayacak. (Ki bunu yeni bir konsol ile bekliyoruz tabiki)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0