Demet Akalın, Yanmış Evinde Uyurken Çekilen Fotoğrafıyla Yüreğimizi Dağlayan Yaşlı Kadına Ulaştı: Evini Döşemesi, Yatağı Bizden

84
14
4
2
1
Türkiye’de devam eden yangınlar nedeniyle pek çok sanatçı imkanları dahilinde destek ve yardım çalışması yürütüyor. Bu isimlerden birisi de yangınların başından bu yana bölgeye yardım ulaştırmaya çalışan şarkıcı Demet Akalın. Akalın, yanan evindeki fotoğrafı ile gündeme gelen yaşlı kadına ulaştı.

Yaklaşık son bir haftadır Türkiye’de çıkan yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alınsa da özellikle Muğla ve Antalya’daki büyük yangınlar, can yakmaya devam ediyor. Manavgat’ta yaşayan ve yangında evinde ciddi hasarlar ulan bir yaşlı kadının fotoğrafı, felaketin yürek dağlayan sembollerinden birisi haline gelmişti. 

Tıpkı Instagram’da düzenlediği canlı yayınlar ile havadan destek çağrısı yapan Şahan Gökbakar gibi bölge halkına yardım ulaştırmak isteyen Demet Akalın o fotoğraftaki kadına ulaştı ve ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi.

demet akalın

Sosyal medya üzerinden toplumu harekete geçirip bölgedeki ihtiyaçların karşılanması için mücadele eden pek çok ünlü isim var. Oğuzhan Uğur, Doğan Kabak, Şahan Gökbakar, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin bu çabaları da vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler alıyor.

Demet Akalın, daha önce hava desteği için uçak gönderecek Avrupa Birliği'nden de yanıt almıştı:

delegasyon

demet akalın twitter

avrupa birliği

84
14
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
84
14
4
2
1