Denize Düşen Yılana Sarılır: ABD İle Sorunlar Yaşayan Huawei, İngiltere İle İşbirliği İçinde

26
9
5
2
0
Huawei'nin Birleşik Krallık İdari Müdürü Anson Zhang, MWC 2019'da verdiği röportajda şirketin hedefleriyle ilgili konuştu.

Dünyanın bir numaralı akıllı telefon üreticisi olmak isteyen Çinli Huawei şirketinin Birleşik Krallık (BK) İdari Müdürü Anson Zhang MWC 2019’da verdiği röportajda BK’nin kendileri için oldukça stratejik nokta olduğunu ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. 11 yıldır Birleşik Krallık’ta bulunan şirketin binden fazla çalışanı bulunuyor.

Birleşik Krallık’ın kendileri için 'yol gösterici' bir pazar olduğunu dile getiren Zhang, Huawei’nin BK’deki en iyi üç telefon üreticisinden bir tanesi olduğunu ve bunu daha da ileri götürmek istediklerini söyledi. BK’ye en son teknolojileri getirmek istediklerini söyleyen Anson Zhang, bunun sadece telefonla kalmayıp aynı zamanda bilgisayar, tablet ve giyilebilir teknoloji cihazlarını da kapsamasını istiyor.

Huawei’nin katlanabilir telefonu Mate X’in tanıtımından sonra konuşan Zhang, sadece akıllı telefonlarla tanınmak istemediklerini, birkaç farklı alanda teknoloji lideri olmak istediklerini dile getirdi. İdari müdür Zhang, “Huawei, küresel bir şirket… Huawei’de biz, dijital bağlantıyı her bir ulusa, aileye ve bireye getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yüksek seviyede yaptığı yatırımlarla da bilinen Huawei, ayrıca dünyada Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan on şirketten bir tanesi. “Bu her şeyi yapmak istediğimiz anlamına gelmiyor” diyen Zhang “Sadece insanlar için gerçekten önemli ve gerekli olan şeyleri üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/huawei-uk-is-our-lighthouse
26
9
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
9
5
2
0