Denizin Dibinde Ne Olduğu Bilinmeyen, Mor Renkli Tuhaf Bir Canlı Bulundu!

1
0
0
0
0
Denizin Dibinde Ne Olduğu Bilinmeyen, Mor Renkli Tuhaf Bir Canlı Bulundu!
Denizlerin altından büyük sürprizler çıkmaya devam ediyor. Bilim insanlarının tesadüfen kameraya aldığı mor cismin ne olduğu bilinmiyor.

Denizlerin altı hala gizemini koruyan bambaşka bir dünya… Birçok yeni türün keşfedildiği sularda yine ne olduğu bilinmeyen bir canlı ile karşılaşıldı. E/V Nautilus gemisi ile okyanusta bilimsel araştırmalar yapan bir grup bilim insanı su altı kamerasında gördükleri cisimden dolayı oldukça heyecanlandı.

Küre şeklindeki bu mor cisim herhangi bir sınıfa sokulamadı. Tehlikeli olup olmadığı da bilinmeyen canlıya “Blobus Purpilis” takma ismi verildi. Araştırma ekibindeki kişilerin biyolog olduğu göz önünde bulundurulduğunda durum daha da ilginç bir hal alıyor. Denizin dibinde bu cismi ben görsem bir şeye benzetememem normal, hatta yeni bir tür buldum diye sevine de bilirim ama bunu söyleyenler biyolog olunca işin rengi gerçekten değişiyor.

Blobus Purpilis adlı canlının dünya dışından olduğuna dair yorumlar ise internet ortamında yapılmaya başlanmış durumda. Tabii ki dünya dışından demek doğru değil ancak rengi ve parlaklığıyla bir hayli ilginç göründüğünü söyleyebiliriz. Bakalım gizemli cisim yeni bir deniz canlısı olarak kayıtlara geçecek mi?

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0