Dev Kadrosuyla Göz Dolduran Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın Çekimleri Başladı

51
5
4
1
1
Özellikle dev kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın çekimler bugün İstanbul'da başladı.

Organize İşler, popüler Türk sinemasının en etkileyici yapımlarından biri. Hemen herkes tarafından izlenen ve sevilen yapımın, aradan geçen 14 seneden sonra ikincisi de geliyor ve özellikle kadrosuyla adından sıkça bahsettiren filmin çekimleri de nihayet başladı.

Yılmaz Erdoğan'ı yine hem yönetmen koltuğunda hem de başrolde göreceğimiz filmde; Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Ata Demirer ve Demet Evgar gibi pek çok dev isim de kadroya dahil.

Çekimlerine İstanbul'da başlanan yapımın, buradaki sahnelerin tamamlanmasının ardından seti Köyceğiz'e taşıyacağı söyleniyor. Özellikle aksiyon sahnelerinin başarılı olmasını istediği için Güney Koreli bir ekiple anlaştığını belirten Yılmaz Erdoğan, uzun zamandır iddia edilenin aksine Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın kadroda yer almadığını da ekledi. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Arif v 216'da da kameranın başında olan Jean-Paul Seresin üstlenecek.

Filmin 4 Ocak 2019'da vizyona girmesi planlanıyor ancak henüz senaryoya dair herhangi bir detay paylaşılmış değil. Ancak oyuncu kadrosunda paylaşılmamış olsa da sürpriz isimlerin yer alabileceği düşünülüyor. Yine de merakımızın yakında giderilmesi muhtemel, çünkü önümüzdeki haftalarda her iki konuya dair yeni ve net bilgilerin gelmesi bekleniyor.

51
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
51
5
4
1
1