250 GB Ödev Klasörünü Gizlemeye Son: Parmak İzi Okuyuculu USB Bellek

0
0
0
0
0
DM Parmak İzi Okuyuculu Şifreli USB Bellek, sizden başka kimsenin erişmesini istemediğiniz önemli dosyalarınızı koruma altına almanızı sağlıyor.

Hepimizin zaman zaman kimsenin erişmesini istemeyeceğimiz önemli dosyaları oluyordur. Bu dosyalar bazen kişisel hayatımızla ilgili, bazen de bizden başka kimsenin görmemesi gereken önemli iş dosyaları da olsa, gizlemek istediğimiz dosyaları özel bir şifreleme yöntemi olmadan saklamamız çok zor.

Tam da bu amaçla kullanabileceğiniz DM Parmak İzi Okuyuculu USB Bellek, üzerindeki parmak izi okuyucu sayesinde şifreleniyor ve siz parmak izinizi okutmadan bu usb bellekteki dosyalara erişilemiyor. Üstelik mevcut hafızayı ikiye bölerek, belli bir alanı şifreli belli bir alanı da şifresiz kullanabiliyorsunuz. Yani, 32GB belleğin 16 GB'ı parmak izinizi okumadan görüntülenemezken, diğer 16GB parmak izinizi okutmadan da görüntülenebiliyor. Bu durum tamamen size kalmış.

Tüm cihazlarla uyumlu mu?

DM Parmak İzi Okuyuculu USB Bellek, normal USB belleklerin uyumlu bir şekilde çalıştığı tüm cihazlarda kullanılabiliyor ancak ilk etapta bu usb belleğe parmak izinizi tanımlarken Windows işletim sistemli bilgisayara ihtiyaç duyuyorsunuz. Parmak izinizi tanımladıktan sonra bu usb belleği kullanırken harici bir programa gerek kalmadan parmak iziyle şifrelenen dosyalarınıza erişebilir ya da yeni dosyaları bu USB belleğe aktarabilirsiniz.

32GB ya da 64GB depolama alanlı olmak üzere iki farklı depolama seçeneği bulunan DM Parmak İzi Okuyuculu Şifreli USB belleği bu bağlantıya giderek Teknostore üzerinden satın alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0