PlayStation 5'in İlk Oyunları Muhtemelen Diablo 4 ve Overwatch 2 Olacak

9
4
3
2
1
Diablo 4 ve Overwatch 2, Blizzcon 2019'da sürpriz bir şekilde duyuruldular. Ancak duyuruda iki oyunun da PS4 için geleceği belirtilse de, geliştiricilerin açıklamaları PlayStation 5 oyunu olarak gelebileceklerine de işaret ediyor.

Blizzard, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Blizzcon 2019 etkinliğinde herkesin merakla beklediği Diablo 4 ve Overwatch 2'yi duyurmuştu. Büyük yankı uyandıran yeni oyunların yakın zamanda çıkması beklenmiyor. Yayıncı bile oyunların ne zaman çıkacağını bilmediğini, ancak PlayStation 5 sürümlerinin kesinlikle geleceğini açıkladı.

Diablo 4 ve Overwatch 2'nin hala nesiller arası oyunlar olma ihtimali var, ancak büyük ihtimalle PS5'i hedefliyorlar. Blizzcon 2019'da, Diablo özel panelinde konuşan geliştirme ekibi, "Yakın zamanda gelemeyiz, hatta Blizzard bile gelemez." diyerek, oyuncuların kısa vadede beklenti içine girmemeleri gerektiğini ortaya koydu. Diğer yandan VG247'ye konuşan Overwatch yönetmeni Jeff Kaplan, "Gelecek sene BlizzCon'da yine Overwatch 2 hakkında konuşacağımızı hissediyorum." sözleriyle Overwatch 2'nin ne zaman başlayacağını bilmediğini belirtti.

overwatch 2

Sony sonunda yeni nesil konsolunun 2020 sonunda geleceğini açıkladı. Yani önümüzde 1 yılı aşkın bir süre var. Etkinlikte iki oyun da PS4 için duyurulsa da, yapılan açıklamalara göre gelecek yıl çıkmaları zor görünüyor. Bu nedenle Diablo 4 ve Overwatch'un piyasaya sürüldüklerinde PlayStation 5 oyunları olmaları bekleniyor.

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/playstation-5-leak-suggests-overwatch-20822508
9
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
3
2
1