Disney+ Durmuyor: Hawkeye’ın da Dizisi Gelecek

24
6
3
1
0
Disney’in kendi yayın platformu Disney+’da Hawkeye karakterinin kendi dizisi yayınlanacak. MCU’da karakteri canlandıran Jeremy Renner, daha önce dizi fikrine sıcak baktığını açıklamıştı.

Disney, kendi yayın platformu Disney+ için elindeki bütün markaları kullanmayı amaçlıyor. Bu markaların en büyüklerinden biri de Avengers serisi ve Marvel markası. Loki, Scarlet Witch, Vision, Falcon gibi karakterlerin ardından Hawkeye da platformda yer alan karakterler arasına katılacak.

Jeremy Renner, Disney+ açıklanmadan önce bile Netflix dizisinde rol alabileceğini belirtmiş ve böyle bir projeye yeşil ışık yakmıştı. Seri, Clint Barton’un Hawkeye kinliğini Kate Bishop’a aktarma sürecini ele alacak.

Yabancıların “educated guess” dedikleri türden destekli tahmin yapmak gerekirse, seri, muhtemelen Matt Fraction tarafından yazılan ve 2012-2015 yılları arasında yayınlanan çizgi romanlardan ilham alacak. O seride, bir yenilmez olan Hawkeye’ın bir diğer Hawkeye olan Kate Bishop’u kendi yerini alması için eğitimi ve yaşadıkları maceralar anlatılıyordu. Günlük yaşamları inanılmaz iyi anlatan ve yayınlandığı dönemin -hatta son yılların- en iyi çizgi romanları arasında sayılan seri, karakteri çizgi roman hayranlarının gözünde de başka bir noktaya taşımıştı.

Çizgi romanlarda Kate Bishop, Clint Barton’un ölümü üzerine Hawkeye kostümünü giymeye ve Barton’un anısına O’nun ismini kullanmaya başlamıştı. Seride de benzer bir hikaye olup olmayacağı bilinmiyor.

Disney+, Avengers: Endgame sonrası kalabalık bir MCU kadrosunu ağırlamaya hazırlanıyor. Hawkeye’ın çıkış tarihi bilinmese de Renner’in rolünü tekrar etme ihtimali oldukça yüksek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/10/disney-plus-marvel-mcu-hawkeye-series-jeremy-renner-avengers-endgame/
24
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
6
3
1
0