Discord'a Oyunlar Sekmesi ve Haber Akışı Gibi Yeni Özellikler Geldi

16
4
2
2
1
Discord, kullanıcı sayısı büyüdükçe kendini geliştirmeye devam ediyor. Sonunda beklenen Oyunlar sekmesi Discord'a eklendi.

Discord’a yeni bir güncelleme geldi ve Oyunlar sekmesi en çok tercih edilen sesli iletişim uygulamasına eklenmiş oldu.  Basitçe anlatmak gerekirse; bu sekmede, sizin ve arkadaşlarınızın düzenli olarak oynadığı oyunlar bulunmakta. Kenar çubuğunuzda da haberler, arkadaş listeniz gibi seçenekler tek bir alanda toplandığı için hem görsel olarak daha güzel gözükecek hem de kullanım açısından işiniz daha da kolaylaşacak.

Oyunlar sekmesinde son oynadığınız oyunlara devam etmeniz için “hızlı başlatma” özelliği bulunuyor.  Daha önce oynadığınız oyunlara, tek bir sekmeden hızlı bir şekilde ulaşmanız kesinlikle çok güzel. Oyunlar sekmesi, yalnızca bir başlatıcı görevi görmekle kalmaz, aynı zamanda bir haber kaynağı da sunar. Oyunlar sekmesinin en üstünde yer alan haber akışı sayesinde siz ve arkadaşlarınızın oynadığı oyunlar ile ilgili haberleri görürsünüz.

Oyunlar sekmesi, aynı zamanda bir sosyal alan olarak geliştirildi. Arkadaşlarınızın şu anda hangi oyunda olduğunu veya son zamanlarda ne oynadıklarını görebilirsiniz. Zaman çizelgesi, sadece bir gün kadar geriye gider, ancak bu arkadaşlarınızın hangi oyunlarda ne kadar vakit geçirdiğini görmek için iyi bir seçenektir. Aslında, dünkü Steam Yaz İndirimi sonrasında arkadaşlarımızın ne oynadığını daha çok merak ediyoruz. Bu sekme ile arkadaşlarınızın oynadığı oyunları görebilir ve daha sonra kendiniz için Steam'den satın alabilirsiniz. Oyunlar sekmesi, tüm bunların dışında en fazla 100 farklı Discord kullanıcısı hakkında bilgi verebilir. Unutmadan söyleyelim bu sekmede arkadaşlarınızın oyun içi gruplarına da katılabilirsiniz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/discords-games-tab-is-a-launcher-news-feed-and-friends-list-all-in-one-22535234/
16
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
4
2
2
1