Disney'den Deadpool Filmlerinin Geleceği İçin Beklenen Müjde Geldi

33
6
6
1
0
Ryan Reynolds’un başrolünde oynadığı Deadpool filmi, Disney’in aile dostu olmayan film çekmeme kararını bir parça esnetecek gibi duruyor. Disney, Deadpool filmlerine devam edecek.

Süper kahraman filmlerini izlerken bazı oyuncuların bazı karakterleri oynamak için doğduğunu düşünüyoruz. Örneğin Hugh Jackman Wolverine’dir, Robert Downey Jr adeta Iron Man olmak için doğmuştur, Ryan Reynolds ise Green Lantern’dir. (Ne dedin sen şimdi? Komik mi bu? Adam beni oynayana kadar neler çekti be! +D-Deadpool? Şaka yapıyordum.)

Disney’in Fox’u satın alma sürecinin tamamlamasıyla beraber Marvel karakterlerinin büyük kısmı da yeniden bir araya toplanmış oldu. Bununla beraber düşük çeneli (bununla yaşayabilirim) paralı asker Wade Wilson’un geleceği ise tartışma konusu oldu. Disney’in genel tarzına pek uymayan ağzı bozuk kahramanın geleceği hakkındaki endişeleri, Disney yöneticilerinden Alan Horn ortadan kaldırdı. CinemaCon’da açıklama yapan Horn, yeni Deadpool filmlerinin geleceğini söylerken Ryan Reynolds’un tweetlerini alıntıladı. Bu da ana oyuncu kadrosunun kalacağına işaret olabilir.

Walt Disney Stüdyolarının yöneticisi Horn, önümüzdeki yıllarda daha çok Deadpool göreceğimizi söylüyor. Horn, yönetici olarak firmanın aile dostu imajını korumakla görevli isimlerden biri olması (sıkıcı) ve James Gunn’ı Guardians of the Galaxy vol.3 kadrosundan çıkarmasıyla biliniyor. Hatta Horn daha sonra da Gunn’ın geri dönmeyeceğini açıkça ifade etmişti. (HALA SIKICI!)

Deadpool’un diğer X-Men karakterleriyle birlikte MCU’ya mı geçeceği yoksa Fox çatısı altında, kendine ait filmlere devam mı edeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak MCU’nun yoğun takviminde kısa sürede ne X-Men ne de Deadpool için yer olmaması, ikinci ihtimali güçlendiriyor.

Disney’in CinemaCon’daki açıklama

Eeh, Yeter! Bu traş olma özürlü şişkonun anlatmakta görkemli şekilde başarısız olduğu şey, benim milyar dolarla ölçülen bir değerimin olduğu! Disney o kadar parayı döktükten sonra beni kenarda unutacak değildi ya? FX'teki çizgi romanımı çocuklara uygun değil diye iptal ettikleri yetmiştir onlara, sinemadan da alacak halleri yok ya? Cable’dan aldığım kemer, Ryan Reynolds’u Yeşil Fener olmadan önce vurduğumda bozulmasa geleceğe bakardım ama şunu bilin ki beni yeniden göreceksiniz. Ve KANADA! Raynolds'u o rolü almadan vurduğuma değdi.

Deadpool’un o dediğinden X-Men filmlerinin de Dark Phoenix ile sona ereceği açıklansa da MCU’nun geleceği ile ilgili önemli duyurular, muhtemelen Avengers: Endgame sonrasına saklanacak.

Kaynak : https://comicbook.com/2019/04/03/disney-exec-confirms-more-deadpool-in-the-future-at-cinemacon/
33
6
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
6
6
1
0