Disney'den Jack Sparrow Hayranlarını Üzecek Karayip Korsanları Açıklaması

187
70
8
4
3
Karayip Korsanları serisi ve özellikle Jack Sparrow karakterinin hayranlarını üzecek bir haberimiz var.

Karayip Korsanları serisinin ilk filmi 2003 senesinde vizyona girdiğinden beri, filmler özellikle Jack Sparrow karakteri ile hayli sevilmişti. Aradan geçen 15 sene boyunca toplamda 5 film vizyona girdi fakat son filmler, ilk filmler kadar başarılı değildi. Serinin son filmi Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales da ne yazık ki beklenen başarı oranının hayli altında kaldı ve bu durum Disney'i Karayip Korsanları serisi üzerinde büyük değişikliklere yönlendirdi.

karayip korsanları

Disney, serinin yeni bir kadro ile yeniden çekileceğini açıkladı. Hatta gelen ilk bilgilere göre başrolden senaryo ekibine kadar ciddi değişiklikler yapılacak ve yeni senaryo ekibinde Deadpool ekibinde isimler yer alacak. Ancak üzücü haberlerde var. Disney, Karayip Korsanları serisinin yeni filminde Johnny Depp'in yer almayacağını açıkladı.

Başlanacak çekimlerde Jack Sparrow karakterini canlandıracak isim Johnny Depp olmayacak. Bunun en büyük gerekçesinin ise Johnny Depp'in artık 55 yaşında olması olduğu düşünülüyor. Bunun yanında ismi aile içi şiddete karışan Deep'in her yaştan kitleyi hedef alan Karayip Korsanları ve Disney'e olumsuz etkilerinin olacağı da söylenenler arasında. Depp'in yerine kimin geleceği ise henüz bilinmiyor. Serinin en sevilen karakterlerinden birinde böylesine büyük bir değişikliğe gitmek iyi mi yoksa kötü mü olacak kestirmek güç ancak serinin ilerleyen filmlerinden beklenen başarının elde edilemediği de bir gerçek.

Karayip Korsanları hakkında Sean Bailey'nin açıklaması 

 Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Karayip Korsanları serisi devamı ve başrol oyuncusu değişikliği hakkındaki Sean Bailey şu şekilde bir açıklamada bulunuyor; 

"Karayip Korsanları serisini yeniden çekeceksiniz ve bunun için Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick ile anlaştınız. Sizce seri Johnny Depp’siz ayakta kalabilir mi?” diye soruldu. O da şu sözlerle yanıt verdi: “Seriye yenilik ve canlılık getirmeyi umuyoruz. Karayip Korsanları serisini çok seviyorum. Rhett Reese ve Paul Wernick de enteresan işlere imza atıyor. Bu seride artık şaşırtıcı bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu yüzden onları seçtik.”

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/karayip-korsanlarinin-yapimcisindan-jack-sparrow-johnny-depp-karari,T3wamwnm50W4KylTL8AKLw/i42Z-YzSMUSKUuaJsBugKg
187
70
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
187
70
8
4
3