Disney, Frozen 2'nin İkinci Fragmanını Yayınladı

17
2
1
1
0
Walt Disney, bu yılın başında ilk fragmanını yayınladığı Frozen 2’nin yeni bir tanıtım videosunu internette paylaştı

Disney’in son yıllarda yakaladığı en büyük animasyon başarısının altında Frozen’in imzası bulunuyordu. Serinin muhtemelen çok daha karanlık bir tona sahip olacak olan devam filmi Kasım 2019’da çıkacak. O zamana kadar film hakkında çıkacak bilgileri parça parça toplayacağız.

Oldukça karanlık ve belirsiz olan ilk fragmandan sonra gelen bu ilk tam tanıtım videosunda Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven maceraya kaldıkları yerden devam ediyorlar. Üstelik sadece karakterler değil, hikayeye katkısı bulunan neredeyse bütün herkes de geri dönüyor. Idina Menzel, Kristen Bell Jonathan Groff ve Josh Gad, ana karakterleri seslendirecek. Jennifer Lee ve Chris Buck filmin yönetmenliğini yapacak. Peter Del Vecho’nun yapacağı filmde şarkıları yazmak ise yeniden Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez’in sorumluluğunda olacak.

Disney tarafından yayımlanan sinopsise göre Elsa, neden süper güçlerinin olduğunu keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk, bütün Arendelle Krallığını da tehlikeye sokar. İlk filmde güçlerinin fazla olduğundan korkan Elsa, bu sefer yeterli olduklarını umacak.

Yeni Frozen filminin ilk filmin başarısını yakalayıp yakalayamayacağı henüz belli değil. Disney ise bu filmden çok şey bekliyor.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/06/11/frozen-2-trailer-disney-elsa-anna/
17
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
1
1
0