Disney+'ın Hawkeye Dizisinin Senaristi Belli Oldu

7
2
2
1
0
Clint Barton ya da bilinen lakabı ile Hawkeye’ın dizisi yavaş yavaş geliyor. Dizinin senaristinin kim olacağı ise belli oldu. Mad Men dizisinin senaristi Jonathan Igla, Hawkeye’ın hikayesine yön verecek.

Avengers ekibinin lakabı gibi şahin gözlü okçusu Hawkeye’ın dizisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şu ana kadar dizi ile ilgili pek bir bilgi elimize geçmemişti ancak bugün ortaya çıkan yeni bir bilgiyle artık senaryoyu kimin yazacağını biliyoruz.

Hollywood Reporter’ın Heat Vision bülteninde yayınladığı bir bilgiye göre Jonathan Igla, serinin gidişatına yön vermesi için işe alındı. Jonathan Igla, daha önce Masters of Sex ve Sorry For Your Loss gibi dizilerin senaristliğini yapmış, Mad Men dizisinde ise hikâye editörü olarak görev almıştı.

Hawkeye

Görünüşe bakılırsa televizyon dizilerindeki yaratıcı zekâsıyla ön plana çıkan Jonathan, bizlere güzel bir Hawkeye gösterisi sunacak. Senaryonun nasıl yazılacağı, nasıl bir yöne sahip olacağı ve gidişatının ne olacağı hakkında bir şeyler bilmesek de senarist koltuğunda Jonathan Igla’yı görmek keyif verici.

Hawkeye ile ilgili başka çok bir bilgimiz yok. Şahin gözlü okçumuz 2021’in sonbahar aylarında ekranlara çıkacak ve beğenilerimize sunulacak. Şimdilik bildiklerimiz bu kadar, dizi ile ilgili yeni haberler ve daha fazlası için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/the-hawkeye-tv-show-now-has-an-acclaimed-writer-at-the-1837956040
7
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
1
0