Disney'in Winnie The Pooh'lu Filmi Christopher Robin'den Yeni Fragman Geldi

15
4
2
1
1
Çocukluğumuzda severek izlediğimiz çizgi dizi Winnie the Pooh'nun beyaz perdede izleyeceğimiz yeni filmi Christopher Robin'den yeni fragmanı yayınlandı.

Winnie the Pooh, hem karakterleri hem de enteresan öyküsüyle, çocukluğumuzun en sevilen çizgi dizilerindendi. Aradan geçen uzun senelerden sonra geçtiğimiz yıl da bir filmi yayınlanmıştı. Son olarak Disney'den gelen bir haberle, sevdiğimiz tüm karakterleri bi arada görebileceğimiz yeni bir filmin yolda olduğunu öğrenmiştik ve ilk fragman da çok geçmeden yayınlanmıştı.

Çizgi dizide ana karakterlerden biri olan Christopher Robin'i bir yetişkin olarak izleyeceğimiz yapım, Londra'da kasvetli bir manzara eşliğinde ilerleyeceğe benziyor. Hayatı pek de yolunda ilerlemeyen Robin, eski dostlarıyla tekrar karşılaşarak yeni bir maceraya atılıyor. Eski dostlarına yardım etmek için rotasını ormana çeviren Robin, sonrasında büyük bir destek alarak yeniden hayata tutunmaya çalışıyor.

Eeyore, Piglet ve Tigger'ı, uzun bir aradan sonra tekrar izlemek, nostaljiyi ve çizgi dizileri sevenler için güzel bir deneyim olacağa benziyor. Ewan McGregor'un başrolde olduğu Christopher Robin, Ağustos'ta vizyona girecek ve eğer fragman da ilginizi çektiyse, kaçırmamanızı öneririz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/10/17553316/christopher-robin-trailer-winnie-the-pooh-ewan-mcgregor-disney
15
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
4
2
1
1