Disney-Pixar Animasyonu Onward'ın İlk Fragmanı Yayınlandı

7
3
2
2
1
Disney-Pixar Animasyonu Onward'ın İlk Fragmanı Yayınlandı
Disney-Pixar’ın heyecanla beklenen yeni animasyonu Onward, ilk fragmanı ile karşımıza çıktı. Marvel hayranlarının yakından tanıyacağı iki ismi, Chris Pratt ve Tom Holland'ı bir araya getiren animasyonun yönetmen koltuğunda Dan Scanlon oturuyor.

Bugüne kadar yaptığı birbirinden harika animasyonlarla sayısız Oscar, Altın Küre ve Grammy ödülü kazanan Pixar, yeni animasyonu Onward’ın ilk fragmanını yayınladı. Monsters University’nin yönetmeni Dan Scanlon tarafından yönetilen animasyon, bizleri fantastik bir maceraya çıkaracak.

Filmdeki kahramanlarımız Ian Lightfoot ve Barley Lightfoot’u sırasıyla Chris Pratt ve Tom Holland seslendiriyor. Ayrıca Julia Louis-Dreyfus ve Octavia Spencer da animasyona sesiyle hayat veren isimlerden. 

Disney-Pixar’ın yeni animasyonu Onward, dünyada sihir olup olmadığını keşfetme arayışında olan iki elf kardeşin hikayesini anlatıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Scanlon, Holland’ın oynadığı karakterin inanılmaz bir cazibesi olduğunu söylüyor. Ayrıca Julia’nın da oldukça sıcak ve sevgi dolu bir karaktere hayat verdiğini belirten ünlü yönetmen, Pratt’in ise fantastik mizahın tüm inceliklerini sergilediğini ifade ediyor.

Yapımcılığını yetenekli isim Kori Rae’nin yaptığı Onward, 6 Mart 2020 tarihinde izleyicilerle buluşacak. 

Pixar’ın Onward için yayınladığı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/10/10/onward-trailer-pixar-chris-pratt-tom-holland/
7
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
7
3
2
2
1