DJI, Film Bile Çekebilen Yeni Drone’u Inspire 2’yi Tanıttı!

1
0
0
0
0
DJI, Film Bile Çekebilen Yeni Drone’u Inspire 2’yi Tanıttı!
DJI, çift kameraya ve mükemmel özelliklere sahip olan yeni drone’unu tanıttı.

Drone sektörünün en ünlü firmalarından birisi olan DJI, yeni drone’u “Inspire 2”yi tanıttı. Inspire 2, DJI’nin bugüne kadar ürettiği en iyi drone olarak tanıtıldı ve sektördeki en iyi drone’lardan birisi olmaya da aday.

Inspire 2’yi bu kadar özel kılan şey, drone’un sahip olduğu çift kamera. Drone’da yer alan ana kamera, 3 farklı yöne doğru hareket edebiliyor ve profesyonel film yapımcılarının bile kullanabileceği 5.2 K çözürlükte video kaydı yapabiliyor. Diğer kamera ise bu kaliteli drone’un sürüşünü kolaylaştıran, 2 farklı yöne hareket edebilen yol kamerası.

DJI, Inspire 2’de yeni geliştirdiği görsel işleme teknolojisi olan CineCore 2.0’ı kullanmış. Video kalitesini kayda değer bir şekilde artıran bu teknoloji, 4.2Gbps bitrate videolar çekebilen, Zenmuse X4S ve X5S kamera modellerine sahip olan ve CinemaDNG, Apple ProRes gibi formatları destekleyen Inspire 2’nin video çekim performansını kusursuz kılıyor.

Saatte 108 kilometre hıza ulaşabilen Inspire 2, video yerine fotoğrafı tercih eden kişiler için 30 megapiksellik fotoğraflar da çekebiliyor.

Gelelim can acıtıcı noktaya. Inspire 2, 3000 dolarlık fiyat etiketine sahip. Tüm bu özellikleriyle drone, muhtemelen böylesine kabarık bir fiyatı hak ediyor.

Eğer Inspire 2 içinizdeki drone sevdasını alevlendirdiyse ancak bir drone’a 3000 dolar vermek istemiyorsanız, buradaki link üzerinden birbirinden güzel ve tabii ki ucuz drone modellerimize göz atabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0