DJI Phantom 3 Türkiye'deki En Uygun Fiyatıyla Teknostore’da!

2
0
0
0
0
DJI Phantom 3 Türkiye'deki En Uygun Fiyatıyla Teknostore’da!
Dünyada kullanılan en yaygın drone'lardan DJI Phantom 3 Standart, Türkiye'deki en uygun fiyatıyla Teknostore'da satışa çıktı!

Son yıllarda hem hobi hem de profesyonel video kaydı amacıyla standart kullanıcıların da hayatına giren drone'ların gördüğü ilgi hızla artıyor. Bazı kullanıcılar sadece hobi amacı güden drone'ları tercih etse de bazılarının tercihi sadece video kaydına yönelik olabiliyor. Ancak Teknostore'da yeni satışa çıkan DJI Phantom 3 Standart her iki konuda da iddialı.

Hem hobi amaçlı kullanabileceğiniz yüksek menziliyle hem de Ultra HD'ye kadar yüksek çözünürlüklü video kaydıyla profesyonel bir video ekipmanı olarak kullanabileceğiniz DJI Phantom 3 Standart, Türkiye'deki en uygun fiyatıyla Teknostore'da satışa!

Kısaca DJI Phantom 3 Standart'ın özelliklerine değinecek olursak 1km menzili olan, 12MP çözünürlüklü kaliteli fotoğraflar çekebilen ve UHD video kaydı yapabilen drone, 3 eksenli gimble özelliği sayesinde sabit ve iyi bir görüntü ortaya koyuyor. Ayrıca eve dönüş modu ve beni takip et gibi özellikleriyle kullanım açısından rahatlık sunan DJI Phantom 3 Standart 400 metreye kadar yükseliyor.

DJI Phantom 3 Standart'ı Türkiye'deki en uygun fiyatıyla ve Webtekno güvencesiyle Teknostore'dan satın almak için buradaki bağlantıya gidebilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0