Doctor Strange 2 Filminde Brother VooDoo ve Clea Sürprizi

26
1
0
0
0
Marvel Sinematik Evreni’nin yeni döneminde çekilmesi beklenen Doctor Strange 2 filminde görülecek büyücülerin sayısı artıyor.

Avengers: Endgame ile birlikte Infinity Saga adı verilen ve sonsuzluk taşları üzerine kurgulanan bölüm geride kalmış oldu. 2 Temmuz’da gösterime girecek olan Spider-Man: Far From Home ile birlikte Phase 3 de bitmiş olacak.

Phase 4’te görmeyi beklediğimiz filmler arasında 2016 yılında çekilen Doctor Strange filminin ikinci filmi de yer alıyor. Filmle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Twitter’daki @RogerWardell hesabından atılan bir tweete göre filmde Jericho Drumm/Brother VooDoo’yu ve Clea’yı görmemiz mümkün. RogerWardell, kim olduğu bilinmeyen ve sıkı korunan Marvel sırlarını zaman zaman açığa çıkarmasıyla meşhur bir kullanıcı. Bu hesaptan atılan tweetler daha önce Avengers: Endgame filminden detayları da ortaya çıkarmıştı.

"Doctor Strange 2: 1980’ler Boogaloo. Tilda Swinton, Ancient One olarak geri dönmek için görüşmeler yapıyor. Jericho Drumm ve Clea MCU’da ilk kez gözükecek, Clea muhtemelen Asyalı bir aktris tarafından canlandırılacak. En önemlisi de eldivenler geri dönecek!”

Hem Drumm hem de Clea, Doctor Strange hikayeleri için önemli yer tutuyor. Aslında Jericho’nun gelişine dair ipuçları da ilk filmde yer alıyordu. İlk filmde Kaecilius tarafından New York Sanctum’da öldürülen eski koruyucu Daniel, Jericho’nun kardeşi.

Devam filmini Scott Derrickson’un yöneteceği ve C. Robert Cargill’in de senaryoyu yazacağı açıklandı. İkili, Nightmare adlı karakteri serinin devam filmindeki kötü karakter olarak kullanmayı planlıyor.

İlk filmden sonra Baron Mordo ile Strange’in ters düşeceklerini görmüştük. Serinin ikinci filminde Mordo’yu da görebiliriz. Öte yandan Disney, MCU’nun geleceğini çizgi romanlarda Brian Michael Bendis’in yazdığı New Avengers serisinin karakterleri üzerine kurguluyor. O ekipte Dr. Strange, Ronin, Spider-Man gibi karakterler bir arada bulunuyor. Jericho Drumm ise aynı seride Dr. Strange’den sonraki Sorcerer Supreme oluyor.

Clea ise Dormammu’nun hüküm sürdüğü karanlık boyuttaki Mhuruuks diye bir ırkın lideri ve karanlık diyar tahtının varisi olan Prince Orini’nin kızı. Annesi ise Dormammu’nun kız kardeşi. Filmde tabii ki bu durum böyle olmayacaktır ama sızıntı doğruysa karakterin karanlık boyutla bağlantısı olabilir. Karakter bir dönem de Doctor Strange ile gönül ilişkisi yaşamıştı.

Şu anda Avengers: Endgame sinemalarda gösterilmeye devam ediyor ve Spider-Man: Far From Home da yılın son MCU filmi olarak 2 Temmuz’da gösterime girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/08/doctor-strange-2-brother-voodoo-clea/
26
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
1
0
0
0